Ändra ditt språk i Zoom

Du kan ändra Zooms visningsspråk i din Zoom-skrivbordsklient och på Zooms webbplats. Följande språk stöds för Zoom-klienterna:

I Android- och iOS-appar använder Zoom standardspråket för operativsystemet.

Mötesvärdar kan även utse tolkar under sina möten eller webbinarier som översätter mellan språken.

Förutsättningar för att kunna ändra ditt språk i Zoom

*Obs

Så ändrar du ditt språk i Zoom

1. I nedre vänstra hörnet på ditt skrivbord klickar du på Windows Start-knappen.
  2. Hitta Zoom-mappen och klicka på Zoom för att starta applikationen.
  3. Klicka på ikonen för aviseringsbrickan ^ i det nedre högra hörnet i Windows aktivitetsfält.
  4. Högerklicka på Zoom-ikonen i aviseringsbrickan.
  5. Håll muspekaren över Byt språk.
  6. Välj önskat språk.

Obs! Zoom-applikationen kommer att starta om och du måste öppna den eller logga in igen om du var inloggad.
  1. För att hitta Zoom-applikationen går du till Finder och sedan till Applikation.
  2. Dubbelklicka på zoom.us för att starta applikationen.
  3. Högerklicka eller option-klicka på Zoom-ikonen i Dock.
  4. Håll muspekaren över Byt språk.
  5. Välj det språk du vill att Zoom ska visas i.
  6. Bekräfta att du vill byta språk.
    Obs! Zoom-applikationen kommer att starta om och kommer nu att visas i det språk du valt.
  1. Gå till Visa program och sök efter Zoom.
  2. Klicka på Zoom-ikonen för att starta applikationen.
  3. I det övre högra hörnet på skärmen Aktiviteter högerklickar du på Zoom-ikonen och klickar sedan på Byt språk.
  4. Välj önskat språk.
    Obs! Zoom-applikationen kommer att starta om och du måste öppna den eller logga in igen om du var inloggad.

Du kan ändra språket på din Zoom-webbsida genom att vara inloggad på ditt konto.

Om du inte är inloggad på ditt konto:

1. Bläddra ner till slutet av sidan på Zooms webbplats.
  2. I det nedre högra hörnet på sidan klickar du på listrutan Språk.
  3. Välj ditt språk. Sidan kommer att ändras direkt och visa det valda språket.

Om du är inloggad på ditt konto:

1. Navigera till Profil.
  2. På den högra delen av sidan klickar du på Ändra längst till höger efter Språk.
  3. Välj ditt språk från listrutan.
  4. Klicka på Spara ändringar.

I iOS använder Zoom standardspråket för operativsystemet. För att ändra språk i Zoom måste du ändra språk i operativsystemet.

1. Öppna Inställningarna i din iOS-enhet.
  2. Bläddra ner och tryck på Allmänt.
  3. Bläddra ner och tryck på Språk och region.
  4. Tryck på iPhone/iPad-språk.
  5. Tryck på det önskade språket.
  6. Tryck på Klar.
    Obs! Språket på din enhet är nu ändrat. När du har startat om kommer Zoom att använda det nya språket.

På Android använder Zoom standardspråket för operativsystemet. För att ändra språk i Zoom måste du ändra språk i operativsystemet.

1. Öppna Inställningarna på din Android-enhet.
  2. Tryck på Språk och inmatning.
  3. Tryck på det nya språket.
    Obs! Zoom kommer automatiskt att använda det nya språket.