Veelgestelde vragen over het herontwerp van het factureringsportaal

Maak kennis met je verbeterde factureringsportaal! Terwijl we de lay-out en het ontwerp van je factureringsportaal de komende maanden verbeteren, willen we er zeker van zijn dat je een soepele navigatie-ervaring hebt. Om je op weg te helpen, volgt hier een kort overzicht van wat je kunt verwachten. Klik hier voor meer informatie.

Waar kan ik het factureringsportaal vinden?

Het factureringsportaal is nog steeds toegankelijk op zoom.us/billing, maar we hebben een aantal wijzigingen aangebracht om de organisatie te verbeteren. Het heeft nu een eigen speciale sectie genaamd Abonnementen en facturering in het menu BEHEERDER aan de linkerkant. In plaats van tabbladen bovenaan vind je al je factureringspagina's overzichtelijk aan de linkerkant in dit menu. We hebben ook de namen van verschillende secties als volgt bijgewerkt:

Alle informatie die voorheen op het tabblad Abonnementen in behandeling stond, kun je nu vinden onder Abonnementsbeheer. Alles wat voorheen op het tabblad Zendingen stond, kun je nu ook vinden onder Apparaatbeheer.

Je kunt ook naar het gedeelte Abonnementen en facturering gaan via het vervolgkeuzemenu van het profiel.

Welke nieuwe functies vind ik op mijn productkaarten

We hebben onze productkaarten opnieuw ontworpen om je direct bovenaan belangrijke informatie te geven. Door op de pijl te klikken om uit te vouwen, krijg je extra gegevens over het product te zien.

Je vindt hier nu het volgende:

Hoe kan ik een abonnement bewerken?

Als je over de bewerkingscapaciteit beschikt, kun je eenvoudig wijzigingen aanbrengen door op de knop Beheren te klikken om bij je productgegevens te komen. Bekijk de informatie en klik op Abonnement bewerken om de gewenste selecties en wijzigingen aan te brengen.

Hoe kan ik mijn volgende verlengingsbedrag zien?

We hebben een nieuwe sectie toegevoegd, het Overzicht van abonnement, dat een handig overzicht geeft van je komende maandelijkse of jaarlijkse verlengingsbedrag. Door op de knop Bekijken te klikken, krijg je een gedetailleerd overzicht van deze informatie, inclusief de specifieke producten en het aantal licenties.

Hoe kan ik extra producten of capaciteiten kopen?

Je kunt extra producten of capaciteiten kopen in de sectie onderaan je factureringsportaal.

Hoe kan ik een abonnement annuleren?

Je kunt een abonnement annuleren door Beheren en daarna Abonnement annuleren te selecteren.