Uw profiel aanpassen

In uw Zoom-profiel kunt u uw gebruikersgegevens bijwerken, zoals uw naam, persoonlijke vergadering-ID, e-mailadres en meer. Sommige van deze gegevens worden getoond aan andere gebruikers in het account, zoals uw naam, afdeling en functie.

lightbulb tip icon
Weet je niet goed waar je moet beginnen?
Onze hub voor facturerings- en accountbeheer is ontworpen om je te helpen bij het uitvoeren van de meest gangbare facturerings- en accountbeheertaken.

Opmerking: Sommige instellingen kunnen alleen door een accounteigenaar of beheerder worden gewijzigd.

Dit artikel behandelt:

Naar uw profiel gaan

1. Meld u aan bij de Zoom web portal
  2. Klik in het navigatiemenu op Profile (Profiel).
    U kunt de volgende instellingen bekijken en bewerken:

Profielinformatie en profielfoto

Profile Picture (Profielfoto): klik op uw profielfoto om deze te wijzigen of om een foto toe te voegen. Ook kunt u het bijsnijdgebied op uw huidige foto aanpassen of een nieuwe uploaden. U kunt uw profielfoto verwijderen door op Delete (Verwijderen) te klikken.

Profile information (Profielinformatie): klik op Edit (Bewerken) aan de rechterkant om uw profielinformatie bij te werken:

Uw profielfoto, weergavenaam, voornaamwoorden, telefoonnummer, afdeling, functie en locatie zijn zichtbaar voor andere gebruikers wanneer ze de muisaanwijzer op uw profielfoto plaatsen in de Zoom desktop client.

Gedeelte 'Persoonlijk'

Phone (Telefoon): voeg tot 3 externe telefoonnummers aan uw profiel toe. Om een telefoonnummer toe te voegen, klikt u op Add Phone Number (Telefoonnummer toevoegen). Wanneer u een extern nummer toevoegt, vraagt Zoom u het te controleren voordat het in uw profiel verschijnt. Deze telefoonnummers verschijnen op uw profielkaart in de Zoom desktop client en in de mobiele app. Gebruikers kunnen je profielkaart bekijken door de muisaanwijzer op uw profielfoto te plaatsen of erop te tikken.

Zoom Phone: Als u een Zoom Phone-licentie hebt, toont dit gedeelte uw rechtstreekse telefoonnummers (als er zijn toegewezen), bedrijfsnummer en toestelnummer.

Time Zone (Tijdzone): bewerk de tijdzone die moet worden toegepast op de Zoom desktop client, de mobiele app en vaste telefoons. Uw lokale tijd is dan zichtbaar op uw profielkaart.

Date Format (datumnotatie): bewerk de datumnotatie voor uw regio.

Language (Taal): bewerk de standaardtaal voor de Zoom web portal.

Date and Time (Datum en tijd): klik op Edit (Bewerken) om uw tijdzone, datumnotatie en tijdnotatie te wijzigen.
Opmerking: als u een Zoom Phone-licentie hebt, wordt deze instelling ook gebruikt voor Zoom Phone. Zorg dat u de juiste tijdzone instelt, want dit is van invloed op uw oproepgeschiedenis, opnames, voicemailberichten en werktijden.

Gedeelte 'Vergadering'

Personal Meeting ID (Persoonlijke vergadering-ID): klik op Edit (Bewerken) aan de rechterkant om uw persoonlijke vergadering-ID te wijzigen of vink de optie Use your Personal Meeting ID for instant meetings (Uw persoonlijke vergadering-ID gebruiken voor directe vergaderingen) aan.

Personal Link (Persoonlijke link): als u een betaalde licentie voor een Zakelijk account of Onderwijsaccount hebt, kunt u een persoonlijke link instellen. Klik op Customize (Aanpassen) aan de rechterkant om er een in te stellen of uw bestaande persoonlijke link te bewerken.

Host Key (Hostsleutel): klik op het 'gesloten ogen'-pictogram om uw hostsleutel te bekijken en op Edit (Bewerken) om uw hostsleutel te wijzigen.

Gedeelte 'Account'

License (Licentie): hier ziet u het type licentie en de add-ons die aan u zijn toegewezen. Klik op het vraagteken (?) voor meer informatie over elke licentie of functie. Als u een Zoom Phone-licentie hebt, ziet u hier uw belpakket. In dit gedeelte ziet u ook uw vergadercapaciteit en webinarcapaciteit (indien van toepassing). Als u dit wilt wijzigen, moet u verschillende licenties aanschaffen en toewijzen.

Account No (Accountnr.): uw accountnummer staat onder uw naam. U kunt dit nummer gebruiken als u Zoom-ondersteuning inschakelt voor hulp, aangezien dit ons helpt uw account sneller te vinden.

Gedeelte 'Aanmelden'

Sign-In Email (E-mailadres voor aanmelden): klik op Edit (Bewerken) aan de rechterkant om uw e-mailadres en wachtwoord voor aanmelden te wijzigen. Beschikt u niet over de bewerkoptie of wilt u meer informatie, lees hier dan meer over het wijzigen van uw e-mailadres.

Sign-in Password (Wachtwoord voor aanmelden): klik op Edit (Bewerken) om uw wachtwoord voor aanmelden te wijzigen. Deze optie is niet beschikbaar als u met SSO aanmeldt.

Linked Account (Gekoppeld account): hier ziet u gekoppelde accounts die u kunt gebruiken om u aan te melden. Bijvoorbeeld Single Sign-On of Google.

Sign Me Out from All Devices (Afmelden bij alle apparaten): meld u af bij desktop- en mobiele apparaten. Na het afmelden moet u uw wachtwoord wijzigen in oudere versies van Zoom. Dit kan nuttig zijn als u een apparaat kwijtraakt waarop Zoom is geïnstalleerd en aangemeld.

Gedeelte 'Anderen'

User Group (Gebruikersgroep): hier ziet u de gebruikersgroepen waaraan uw accounteigenaar of beheerder u heeft toegewezen.

Calendar and Contacts Integration (Integratie van agenda en contacten): stel de integratie van agenda's en contactpersonen in of wijzig deze met Google, Office 365 of Exchange.

Transit Data (Gegevens overdragen): selecteer datacenterregio's voor gehoste vergaderingen en webinars.