Zoom upgraden naar de nieuwste versie

Zoom biedt regelmatig nieuwe versies van de Zoom desktop client en mobile app, om nieuwe functies uit te brengen en bugs op te lossen. We raden u aan te upgraden naar de nieuwste versie zodra deze beschikbaar is, voor de beste video- en audio-ervaring.

U kunt hier controleren welke versie u momenteel gebruikt voor videovergaderen en onze opmerkingen bij releases volgen, om op de hoogte te blijven van de nieuwste wijzigingen van Zoom.

Dit artikel behandelt:

De nieuwste Zoom-wijzigingen downloaden

De Zoom desktop client upgraden voor Windows, macOS of Linux

Zoom geeft een pop-up weer wanneer er binnen 24 uur na het inloggen een nieuwe verplichte of optionele update is.

Als u de Zoom desktop client al hebt geïnstalleerd, controleer dan of er updates zijn:

1. Meld u aan op Zoom desktop client.
  2. Klik op uw profielfoto en vervolgens op Check for Updates (Controleren op updates).

Als er een nieuwere versie is, zal Zoom deze downloaden en installeren.

Opmerking: Als de desktop client door u of uw accountbeheerteam geïnstalleerd werd met het MSI-installatieprogramma, dan is AutoUpdate (Automatisch bijwerken) standaard uitgeschakeld en wordt de knop Check for updates ook verwijderd. Neem contact op met uw accountbeheerteam of de Zoom-accountbeheerder voor hulp bij updates.

U kunt de nieuwste versie ook handmatig downloaden door:

De Zoom mobile app upgraden voor iOS of Android

Download de Zoom mobile app via Google Play of de Apple App Store.

Downloaden via Google Play Downloaden via de App Store

Opmerking: Zoom geeft een kennisgeving op uw mobiel weer wanneer er een nieuwe update is.

Soorten Zoom-updates

Er zijn 3 soorten updates: alleen web, verplichte en optionele.

Opmerking: Als u ervoor kiest om uw optionele update uit te stellen, wordt u alleen gevraagd om de update uit te voeren wanneer u zich de volgende keer aanmeldt.