Systeemvereisten voor Zoom: Windows, macOS, Linux

Dit artikel beschrijft de vereisten voor het gebruik van de Zoom desktop client op Windows, macOS en Linux.

Dit artikel behandelt:

Systeemvereisten

Ondersteunde besturingssystemen

Ondersteunde tablets en mobiele apparaten

Ondersteunde browsers

Opmerking: Sommige functies in de web client worden niet ondersteund door Internet Explorer.

Processor- en RAM-vereisten

MinimaalAanbevolen
ProcessorSingle-core 1 Ghz of hogerDual-core 2 Ghz of hoger (Intel i3/i5/i7 of gelijkwaardige AMD-processor)
RAMN.v.t.4 Gb

Opmerkingen:

Ondersteuning voor hoge DPI

Bandbreedtevereisten

De bandbreedte die Zoom gebruikt, wordt geoptimaliseerd voor de beste ervaring op basis van het netwerk van de deelnemer. Deze wordt automatisch aangepast voor 3G-, wifi- en bedrade verbindingen.

Aanbevolen bandbreedte voor vergaderingen en panelleden tijdens webinars:

Aanbevolen bandbreedte voor webinardeelnemers: