De instellingen van uw vergadering wijzigen

Met uw vergaderinstellingen kunt u functies voor uw vergaderingen in- of uitschakelen. Deze instellingen bepalen de beschikbaarheid van veel functies, zoals aparte vergaderruimtes, opnemen en chatten. Instellingen zijn gelaagd en kunnen door uw beheerder worden in- of uitgeschakeld of vergrendeld.

Opmerking: Dit artikel gaat over instellingen op gebruikersniveau. Als u over rechten als accounteigenaar of beheerder beschikt, hebt u toegang tot instellingen op gebruikersniveau, naast instellingen op groepsniveau en accountniveau.

Dit artikel behandelt:

Vergaderinstellingen openen en bewerken

1. Meld u aan bij de Zoom web portal.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik om een instelling in of uit te schakelen.
  4. Instellingen kunnen ook worden vergrendeld op accountniveau of groepsniveau. Dit staat naast de instelling genoteerd. Als een instelling is vergrendeld op account- of groepsniveau, moet een accountbeheerder of eigenaar deze wijzigen in Account Settings (Accountinstellingen) of Groups (Groepen).

U kunt de volgende instellingen wijzigen. Sommige instellingen zijn afhankelijk van bepaalde voorwaarden. Als er geen instelling voor uw groep wordt weergegeven, raadpleeg dan het artikel over de instelling om te zien of uw account aan deze voorwaarden voldoet.

Opmerking: Dit artikel gaat over instellingen op gebruikersniveau. Als u over rechten als accounteigenaar of beheerder beschikt, hebt u toegang tot instellingen op gebruikersniveau, naast instellingen op groepsniveau en accountniveau.

Tabblad Vergadering

Beveiliging

Vergadering plannen

In vergadering (basis)

In vergadering (geavanceerd)

E-mailmeldingen

De instellingen voor e-mailmeldingen wijzigen.

Overige

Tabblad Opname

Tabblad Audiovergaderingen