Uw scherm delen terwijl u alle deelnemers van de vergadering ziet

Als u uw scherm deelt vanaf een Mac of Windows apparaat, zal de video van de andere deelnemers worden verplaatst naar een aanpasbaar videodeelvenster.

Als u geen content deelt, kunt u ook andere video-indelingen gebruiken.

Randvoorwaarden voor het delen van uw scherm terwijl u alle deelnemers van de vergadering ziet

Het videodeelvenster weergeven

1. Start een vergadering en deel uw scherm.
  2. Het videodeelvenster met de deelnemers wordt standaard weergegeven, maar mocht als u het niet ziet:
    1. Klik op Meer in de besturingselementen van de vergadering.
    2. Klik op Videodeelvenster weergeven.

Video-indelingen scherm delen op Mac

Actieve sprekerweergave

Om de video van de deelnemer te bekijken als groot deelvenster met de actieve spreker, klikt u op het grote pictogram Deelvenster actieve spreker.

Om een kleinere versie van het deelvenster Actieve spreker te zien, klikt u op het kleinere pictogram Deelvenster actieve spreker.

Opmerking: het formaat van het deelvenster kan in beide gevallen worden aangepast.

Galerijweergave

Om de deelnemers te bekijken in de Galerijweergave, selecteert u het pictogram 4x4 Raster bovenaan het deelvenster.

Opmerking: standaard kunt u de deelnemers bekijken in een verticale filmstrook, maar als u het videodeelvenster naar de boven- of onderkant van uw scherm slepen en zullen ze in een horizontale strook worden weergegeven.

Videodeelvenster minimaliseren

Het videodeelvenster kan worden geminimaliseerd tot alleen degene die actief spreekt. Dit kunt u doen door op het geminimaliseerde pictogram te klikken.

Videodeelvenster verbergen

Het videodeelvenster kan ook in zijn geheel worden verborgen tijdens de vergadering.

1. Klik op Meer in de besturingselementen van de vergadering.
  2. Klik op Videodeelvenster verbergen.

Indeling scherm delen op Windows

Actieve sprekerweergave

Om de video van de deelnemer te bekijken als groot deelvenster met de actieve spreker, klikt u op het pictogram Deelvenster actieve spreker.

Galerijweergavestrook

Om de deelnemers te bekijken in de galerijweergave, klikt u op het pictogram van de Filmstrook bovenaan het deelvenster.

Opmerking: standaard ziet u de deelnemers in een verticale filmstrook, maar als u het videodeelvenster naar de boven- of onderkant van uw scherm sleept, worden ze in plaats daarvan in een horizontale strook weergegeven.

Galerijweergaveraster

Als u de deelnemers in een raster wilt zien, moeten er minimaal 6 deelnemers van de vergadering zijn (1 persoon deelt en minimaal 5 kijkers).

Klik op het pictogram Grid (Raster)als u de deelnemers in een aanpasbaar raster wilt zien.

Videodeelvenster minimaliseren

Het videodeelvenster kan worden geminimaliseerd tot alleen degene die actief spreekt door op het minimalisatiepictogram te klikken.

Videodeelvenster verbergen

Het videodeelvenster kan ook in zijn geheel worden verborgen tijdens de vergadering.

1. Klik op Meer in de besturingselementen van de vergadering
  2. Klik op Videodeelvenster verbergen.