Aan de slag met Zoom Phone (gebruikers)

Overzicht

De snelstartgids voor Zoom Phone helpt eindgebruikers bij het instellen van hun Zoom Phone-account en het gebruik van essentiële functies, zoals bellen en voicemail afluisteren. Lees deze snelstartgids voor een korte samenvatting van de functies en klik op de ingesloten links voor meer informatie.

Opmerking:

Dit artikel behandelt:

Randvoorwaarden

Eerste installatie

Als uw Zoom Phone-beheerder u een Zoom Phone-licentie heeft toegewezen, ontvangt u een melding via e-mail met een link om Zoom Phone in te stellen.

1. Klik op de link onderaan de melding via e-mail. Als u geen e-mail hebt ontvangen, meldt u dan aan bij het Zoom-webportaal en klikt u op Telefoon.
  2. Voer de benodigde informatie in om Zoom Phone in te stellen:

• Land en netnummer: het netnummer wordt gebruikt als u lokale nummers draait.
    • Tijdzone: stel de juiste tijdzone in. Dit heeft invloed op meerdere Zoom Phone-functies, waaronder de tijden van uw bedrijf/gesloten/feestdagen en bureautelefoons die door uw beheerder zijn toegewezen.
    • Pincode: voer een pincode voor de voicemail in om uw voicemail af te luisteren op bureautelefoons die uw beheerder heeft toegewezen. U hebt de pincode niet nodig om uw voicemail te controleren via de desktop, mobiele app of webportaal van Zoom.
  3. Klik op Configuratie.

Telefooninstellingen

Na de eerste installatie kunt u uw Zoom Phone-instellingen aanpassen in het webportaal.

1. Meld u aan bij het Zoom-webportaal.
  2. Klik op Telefoon en vervolgens op het tabblad Instellingen.
    Hier volgen enkele essentiële instellingen die u mogelijk wilt wijzigen:

Contactpersonen

Standaard kunt u de contactpersonen in de map in de Zoom-desktopclient of mobiele app gebruiken om mensen in dezelfde organisatie te bellen. Volg deze artikelen om contactpersonen toe te voegen vanuit diensten van derden:

Telefoongesprekken

Na de installatie kunt u via Zoom Phone bellen en gebeld worden. U kunt bellen via het toetsenblok of u kunt zoeken in uw interne, externe of gesynchroniseerde contactpersonen. Inkomende gesprekken kunt u weigeren en naar uw voicemail sturen.

Besturingselementen tijdens een gesprek

Tijdens een gesprek kunt u het volgende:

Voicemail

Zoom Phone verbindt alle onbeantwoorde en geweigerde inkomende oproepen door met uw voicemail. U kunt de Zoom-desktopclient, mobiele app of het webportaal gebruiken om uw voicemailberichten af te spelen en te beheren.

Belgeschiedenis en opnames

Nadat u hebt gebeld, gebeld bent of oproepen hebt opgenomen kunt u uw belgeschiedenis en opnames bekijken in de Zoom-desktopclient, mobiele app of het webportaal.

Bureautelefoons

Als uw Zoom Phone-beheerder een bureautelefoon voor u heeft ingesteld, kunt u deze gebruiken om te bellen en gebeld te worden en om uw voicemail af te luisteren. Zie onze snelstartgids voor telefoons uit de Polycom VVX-serie en Yealink T4/T5-serie. Bureautelefoons ondersteunen niet alle functies van Zoom Phone.

Aanvullende functies

Zodra u vertrouwd bent met het gebruik van Zoom Phone, kunt u deze functies gebruiken om uw ervaring te verrijken: