Accountprofiel

Op de pagina Accountprofiel krijgt u inzicht in uw basis accountgegevens.Een account kan een compleet bedrijf omvatten of een individuele gebruiker zijn, afhankelijk van het formaat van uw account.

Afhankelijk van uw rol en abonnement, kunt u ook geavanceerde functies bekijken en beheren, zoals uw accountondersteuningsgegevens, bijbehorende domeinen, de Vanity URL van het account en het Gebruiksoverzicht met cloudopname en audiogebruiksgegevens.

Dit artikel behandelt de op rol gebaseerde weergaves van het accountprofiel:

Randvoorwaarden voor het openen van het accountprofiel

Openen van het accountprofiel

1. Meld u aan bij de het Zoom-webportaal.
  2. Klik in het navigatievenster op Accountbeheer en vervolgens op Accountprofiel.
    U ziet de volgende delen, afhankelijk van uw type gebruiker:

Eigenaar accountprofiel - Basic (gratis)

Eigenaar accountprofiel - Pro (betaald)

Beheer accountprofiel

Lid accountprofiel