Per telefoon deelnemen aan audiovergadering (bel mij)

Terwijl u in een vergadering of webinar zit, kunt u zichzelf bellen (ook bekend als 'bel mij') om via de telefoon mee te luisteren. Als alternatief kunt u handmatig in de vergadering inbellen.

Opmerkingen:

Vereisten om per telefoon aan een audiovergadering of -webinar deel te nemen

Opmerkingen:

Telefonisch deelnemen aan een vergadering of webinar

U kunt uw eigen telefoontoestel bellen om toegang te krijgen tot elke vergadering vanaf uw telefoontoestel.

1. Meld u aan bij de Zoom-desktopclient.
  2. Start of sluit u aan bij een vergadering.
  3. Klik op Audio aansluiten als u nog niet via de udio hebt deelgenomen aan de vergadering.
    Als u al via computeraudio aan de vergadering hebt deelgenomen, klikt u op Overschakelen naar telefoonaudio.
  4. Klik op het tabblad Bel Me.
  5. Klik op het vervolgkeuzemenu om de landcode van uw telefoonnummer te selecteren.
  6. Voer uw telefoonnummer in en klik dan op Bellen.
    Opmerking: als u een telefoonnummer kiest dat een extensie bevat, typt u een koppelteken '-' na het telefoonnummer en voert u de extensie in. Bijvoorbeeld, 6032331333-156 kiest de aansluiting 156.
  1.  Meld u aan bij de mobiele app van Zoom.
  2. Start of sluit u aan bij een vergadering.
  3. Tik op Audio aansluiten als u nog niet via de audio aan de vergadering hebt deelgenomen .
    Als u al via computeraudio aan de vergadering hebt deelgenomen, klikt u op Meer en dan op Audio loskoppelen.
  4. Tab Audio aansluiten dan Inbellen.
  5. Klik op het vervolgkeuzemenu bovenaan om het land of de regio te selecteren waarvoor inbelnummers moeten worden weergegeven.
  6. Tik op de telefoontoets naast een inbelnummer.