Uw video testen

Voordat u deelneemt aan een vergadering, kunt u uw videocamera testen met Zoom om er zeker van te zijn dat de camera goed werkt.

Volg de onderstaande stappen om uw videobeeld handmatig te testen. U kunt ook een Zoom-testvergadering starten.

Vereisten voor het testen van uw video

Uw video testen voorafgaand aan een vergadering

1. Meld u aan bij de Zoom Client.
  2. Klik op uw profielfoto en vervolgens op Settings (Instellingen).
  3. Klik op het tabblad Video.
  4. U ziet nu een voorbeeldvideo van de camera die momenteel is geselecteerd. U kunt een andere camera kiezen als deze beschikbaar is.

Uw video testen terwijl u in een vergadering bent

1. Klik op de pijl naast Start Video / Stop Video
  2. Selecteer Video Settings (Video-instellingen).

Zoom toont nu de video en instellingen van uw camera.
  3. Als u geen videobeeld van uw camera ziet, klik dan op het vervolgkeuzemenu en selecteer een andere camera.

Zo nodig kunt u uw camera draaien.

Uw video testen voorafgaand aan een vergadering

1. Meld u aan bij de Zoom Client.
  2. Klik op uw profielfoto en vervolgens op Settings (Instellingen).
  3. Klik op het tabblad Video.
  4. U ziet nu een voorbeeldvideo van de camera die momenteel is geselecteerd. U kunt een andere camera kiezen als deze beschikbaar is.

Uw video testen terwijl u in een vergadering bent

1. Klik op de pijl naast Start/Stop Video
  2. Selecteer Video Settings (Video-instellingen).
  3. Hiermee worden uw video-instellingen geopend, zodat u uw camera kunt wijzigen.

Met de Zoom mobile app kunt u een directe vergadering starten om uw videobeeld te testen.

1. Meld u aan bij de Zoom-app.
  2. Tik op Start Meeting (Vergadering starten).
  3. Schakel Video On (Video aan).
  4. Tik op Start a Meeting (Een vergadering starten).
  5. Als dit de eerste keer is dat u vanaf dit apparaat deelneemt aan een Zoom-vergadering, wordt u gevraagd Zoom toegang te verlenen tot de camera en microfoon.

Met de Zoom mobile app kunt u een directe vergadering starten om uw videobeeld te testen.

1. Meld u aan bij de Zoom-app.
  2. Tik op Start Meeting (Vergadering starten).
  3. Schakel Video On (Video aan).
  4. Tik op Start a Meeting (Een vergadering starten).
  5. Als dit de eerste keer is dat u vanaf dit apparaat deelneemt aan een Zoom-vergadering, wordt u gevraagd Zoom toegang te verlenen tot de camera en microfoon.