Uw vergeten wachtwoord opnieuw instellen

Als u uw Zoom-wachtwoord bent vergeten, kunt u het eenvoudig opnieuw instellen via Zoom. Als u zich echter aanmeldt bij Zoom via een platform van derden, zoals Facebook, Apple, Google of de SSO van uw organisatie, moet u uw wachtwoord opnieuw instellen binnen dat platform.

lightbulb tip icon
Weet je niet goed waar je moet beginnen?
Onze hub voor facturerings- en accountbeheer is ontworpen om je te helpen bij het uitvoeren van de meest gangbare facturerings- en accountbeheertaken.

Als u uw Zoom-wachtwoord weet, maar het moet wijzigen, leest u hier hoe u dat kunt doen.

Dit artikel behandelt:

Voorwaarden voor het opnieuw instellen van uw Zoom-wachtwoord

Uw vergeten Zoom-wachtwoord opnieuw instellen

1. Open een webbrowser en ga naar zoom.us/forgot_password.
  2. Voer uw e-mailadres in en verifieer de reCAPTCHA.
  3. Klik op Send (Verzenden).
  4. U ontvangt een e-mail met een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Klik op de link in de e-mail.
  5. Voer uw nieuwe wachtwoord in.
  6. Voer het nieuwe wachtwoord een tweede keer in ter bevestiging.
  7. Klik op Save (Opslaan). U hebt nu uw wachtwoord opnieuw ingesteld en zou moeten zijn aangemeld bij de Zoom web portal.
  8. Klik op Go to My Meetings (Ga naar Mijn vergaderingen) om naar de web portal te gaan.

Opmerking: U ontvangt ook per e-mail een bevestiging dat uw wachtwoord opnieuw is ingesteld.

Veelvoorkomende problemen met het opnieuw instellen van wachtwoorden oplossen

Account bestaat niet

Als u een bericht hebt ontvangen dat er geen account is gevonden toen u probeerde uw wachtwoord opnieuw in te stellen, betekent dit dat het systeem van Zoom geen Zoom-account heeft gevonden dat overeenkomt met het ingevoerde e-mailadres en de aanmeldgegevens.

Als u zich aanmeldt met Facebook, Apple of Google en u uw Facebook-, Apple- of Google-wachtwoord niet kent, moet u uw wachtwoord daar opnieuw instellen. Hier vindt u aanvullende informatie over het opnieuw instellen van uw Facebook-, Apple- of Google-wachtwoord.

Geen bevestigingse-mail ontvangen

Als u geen bevestigingse-mail om uw wachtwoord opnieuw in te stellen hebt ontvangen, controleer dan uw map Ongewenste e-mail en bevestig dat no-reply@zoom.us is toegestaan voor uw inbox.

Hoewel de meeste e-mailservers de e-mails voor het opnieuw instellen van het Zoom-wachtwoord binnen een paar minuten ontvangen, kan dit voor sommige e-mailservers 30 minuten of langer duren. Wacht indien mogelijk tot u de e-mail ontvangt.

Als u de e-mail voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord alsnog niet ontvangt, kunt u contact opnemen met de Technische ondersteuning Zoom voor hulp.

Link is verlopen

Links voor het opnieuw instellen van een Zoom-wachtwoord blijven 24 uur geldig of totdat u nog een e-mail voor het opnieuw instellen van een wachtwoord verzendt.