Deelnemen aan een Zoom-testvergadering

Bereid u voor op komende Zoom-vergaderingen door een Zoom-testoproep op te zetten. Tijdens uw testvergadering hebt u de mogelijkheid om uw internetverbinding te controleren, uzelf vertrouwd te maken met de functies voor videovergaderen van Zoom en om uw audio en video aan te passen, voordat u aan de vergadering deelneemt.

Als u geen tijd hebt voordat u deelneemt, kunt u uw video of audio ook tijdens een Zoom-vergadering testen.

Opmerking: Als u de Zoom mobile app gebruikt, kunt u naar http://zoom.us/test gaan om deel te nemen aan een testvergadering en vervolgens de instructies volgen om uw video of audio te testen.

Voorwaarden voor deelname aan een testvergadering

Een testvideogesprek opzetten

1. Ga naar http://zoom.us/test.
  2. Klik op de knop Deelnemen om Zoom te starten.
    U wordt omgeleid om de vergadering vanuit de browser te starten:
    • Als u de Zoom desktop client op uw computer hebt geïnstalleerd, klikt u op Open Zoom.us om Zoom te starten.
    • Als u de Zoom desktop client niet op uw computer hebt geïnstalleerd, klikt u op download and run Zoom (Zoom downloaden en uitvoeren) om Zoom te downloaden, te installeren en vervolgens uit te voeren.
    • Als u de Zoom desktop client niet op uw computer kunt downloaden of uitvoeren, klikt u op join from your browser (deelnemen vanuit uw browser).
  3. De Zoom-testvergadering geeft een pop-upvenster weer om uw luidsprekers te testen. Als u de beltoon niet hoort, gebruikt u het vervolgkeuzemenu of klikt u op No (Nee) om van luidspreker te wisselen, totdat u de beltoon hoort.Klik op Yes (Ja) om door te gaan naar de microfoontest.

4. Als u geen audio hoort, gebruikt u het vervolgkeuzemenu of klikt u op No (Nee) om van microfoon te wisselen, totdat u de herhaling hoort.Klik op Ja wanneer u de herhaling hoort.
  5. Klik op Join with Computer Audio (Deelnemen met computeraudio).
  6. Klik op Deelnemen met computeraudio om deel te nemen aan de testvergadering met de geselecteerde microfoon en luidsprekers.
    U neemt als een deelnemer deel aan de Zoom-testvergadering. Meer informatie over de besturingselementen voor deelnemers in een vergadering.