De achtergrond van uw Zoom Rooms aanpassen

In de Zoom web portal kunt u aangepaste afbeeldingen toevoegen als achtergrond voor alle Zoom Rooms in uw account of voor een specifieke ruimte, verdieping of locatie.

U kunt ook inhoud voor digitale displays in Zoom Rooms aanpassen om belangrijke berichten te delen wanneer de ruimte niet in gebruik is of de achtergrond van de planningsweergave aanpassen met een afbeelding op uw apparaat voor planningsweergave.

Dit artikel behandelt:

Voorwaarden voor beheer van de aanpassing van een Zoom Rooms-achtergrond

Vereisten voor achtergrondafbeeldingen voor Zoom Rooms

Volg deze richtlijnen voordat u een aangepaste achtergrondafbeelding uploadt:

Voorbeeldafbeeldingen: standaardinstructie, standaardinstructie met vergaderlijst op tv
Voorbeeldpictogrammen om uw eigen achtergrondafbeelding te maken: Zoom Rooms-pictogrammen

Een standaard achtergrondafbeelding uploaden voor alle Zoom Rooms

1. Meld u aan bij de Zoom web portal als accounteigenaar of beheerder.
  2. Klik in het navigatiemenu op Room Management (Ruimtebeheer) en vervolgens op Zoom Rooms.
  3. Klik op de link Account Settings (Accountinstellingen).
  4. Klik op het tabblad Account Profile (Accountprofiel).
  5. Zoek onder Setup (Instellen) de instelling Background image for Zoom Rooms (Achtergrondafbeelding voor Zoom Rooms).
  6. Klik op Upload Image (Afbeelding uploaden).
    Opmerking: Controleer of uw afbeelding voldoet aan onze richtlijnen.
  7. Selecteer uw afbeelding en klik op Openen.
    U ziet een voorbeeld van de afbeelding onder de instelling.
  8. (Optioneel) Als u de standaardafbeelding voor alle Zoom Rooms in uw account wilt vergrendelen, klikt u op het hangslotpictogram en vervolgens op Vergrendelen om de instelling te bevestigen.

Als u later de afbeelding wilt wijzigen, klikt u op Upload New Image (Nieuwe afbeelding uploaden) onder de huidige standaardachtergrond. Als u de afbeelding wilt verwijderen als standaardachtergrond voor alle Zoom Rooms in uw account, klikt u op Delete (Verwijderen).

De achtergrondafbeelding voor een afzonderlijke ruimte, verdieping of locatie wijzigen

Als de standaardafbeelding niet is vergrendeld op accountniveau, kunt u een aangepaste achtergrondafbeelding uploaden voor een specifieke ruimte, verdieping of locatie.

1. Meld u aan bij de Zoom web portal als accounteigenaar of beheerder.
  2. Klik in het navigatiemenu op Room Management (Ruimtebeheer) en vervolgens op Zoom Rooms.
  3. Zoek met de tabbladen en de zoekfunctie de ruimte, verdieping of locatie waarop u de achtergrond wilt toepassen en klik vervolgens op Bewerken rechts ervan.
    Tip: als u de knop Bewerken niet ziet, verplaats dan het huidige venster naar een breder scherm of gebruik de horizontale schuifbalk onderaan het deelvenster.
  4. Klik op het tabblad Rooms Profile (Ruimteprofiel).
  5. Zoek onder Setup (Instellen) de instelling Background image for Zoom Rooms (Achtergrondafbeelding voor Zoom Rooms).
    Als er een standaardafbeelding wordt gebruikt op accountniveau, ziet u een voorbeeld van deze afbeelding samen met de melding 'Accountinstelling gebruiken' aan de rechterkant.
  6. Klik op Upload New Image (Nieuwe afbeelding uploaden).
    Opmerking: Controleer of uw afbeelding voldoet aan onze richtlijnen.
  7. Selecteer uw afbeelding en klik op Openen.
    U ziet een voorbeeld van de nieuwe aangepaste afbeelding voor die specifieke ruimte of locatie.
    Tip: klik op Opnieuw instellen om de geüploade afbeelding te verwijderen. Als er een standaardafbeelding is geüpload op accountniveau, wordt uw geüploade afbeelding vervangen.