Meerdere schermen tegelijkertijd delen

Hosts die de Zoom desktop client gebruiken, kunnen tijdens een vergadering meerdere deelnemers tegelijkertijd de mogelijkheid bieden om hun scherm te delen. Dit kan van pas komen voor een realtime vergelijking van documenten of andere materialen door deelnemers. Om deze functie goed te benutten, schakelt u de optie Dubbele schermen in de instellingen van Zoom client in.

Dit artikel behandelt:

Randvoorwaarden voor gelijktijdig delen

Het inschakelen van Schermen tegelijkertijd delen als de host

1. Start uw Zoom-vergadering als de host.
  2. Rechts van de knop Scherm delen klikt u op de pijl omhoog en selecteert u Meerdere deelnemers kunnen tegelijkertijd delen.
    Hiermee kunnen meerdere deelnemers tegelijkertijd hun scherm delen.

Opmerking: deelnemers met de Zoom mobile app kunnen alleen delen als niemand anders deelt.

Het tegelijkertijd delen van schermen

Alle deelnemers (inclusief de host) met de Zoom desktop client kunnen op Scherm delen  klikken om te gaan delen.Zelfs als iemand al een scherm deelt, kan een andere deelnemer alsnog beginnen met delen. Meer informatie over uw scherm delen.

Afhankelijk van de configuratie zien deelnemers het volgende:

Als host kunt u kiezen om naar de optie Eén deelnemer tegelijkertijd kan delen te wisselen voor een deel van de vergadering. Zie hoe u een scherm deelt als slechts één deelnemer tegelijkertijd kan delen.

Beperkingen

Meerdere schermen tegelijkertijd delen heeft de volgende beperkingen: