Je Zoom-factureringsgeschiedenis bekijken

Je kunt de factureringsgeschiedenis van je account vinden op het Zoom-webportal. Je moet accounteigenaar of beheerder zijn of je moet een andere rol hebben met factureringsrechten.

Als je meer informatie over de factuur zelf nodig hebt, raadpleeg dan onze inhoudsopgave met de gedeeltes over facturen en details.

Opmerking: Vanaf 17 juli 2023 zullen bepaalde accounteigenaren en -beheerders een speciale sectie Abonnementen en facturering zien in hun menu BEHEERDER.

Dit artikel behandelt:

Voorwaarden voor het bekijken van je factureringsgeschiedenis

Je factureringsgeschiedenis bekijken

1. Meld je aan bij de Zoom-webportal.
  2. Klik in het navigatiemenu op Accountbeheer en vervolgens op Facturering.
  3. Klik op het tabblad Factureringsgeschiedenis.
  4. Selecteer de facturen die je wilt bekijken of betalen.
  5. Klik op Afdrukken om een PDF van een factuur te downloaden en te bekijken.

De status van facturen

Op het tabblad Factureringsgeschiedenis zie je de volgende statussen.