Vergadering- en webinar-ID's

De vergadering-ID is het vergaderingsnummer dat is gekoppeld aan een directe of geplande vergadering. De vergadering-ID kan een getal van 10 of 11 cijfers zijn. Het nummer van 11 cijfers wordt gebruikt voor directe, geplande en terugkerende vergaderingen. Het nummer van 10 cijfers wordt gebruikt voor persoonlijke vergadering-ID's. Vergaderingen die vóór 12 april 2020 zijn gepland, kunnen uit 9 cijfers bestaan.

Dit artikel behandelt:

Regels voor het vervallen van vergadering-ID's

Algemeen

Geplande, niet-terugkerende vergaderingen

Terugkerende vergaderingen

Webinars

Persoonlijke vergadering-ID (PMI)

Verlopen of verwijderde vergaderingen

De vergadering-ID opzoeken tijdens een vergadering

De vergaderingsgegevens, waaronder de vergadering-ID, wachtwoordcode en uitnodigingslink, kunnen geraadpleegd worden door op het pictogram voor vergaderingsgegevens te klikken in de linkerbovenhoek van het vergaderingsvenster.

De vergadering-ID kan ook worden weergegeven wanneer er nieuwe deelnemers worden uitgenodigd.

Om de vergadering-ID te bekijken:

1. Klik op Participants (Deelnemers).
  2. Klik onderaan het Deelnemersdeelvenster op Invite (Uitnodigen).
    In een pop-upvenster met een uitnodiging worden de vergadering-ID en wachtwoordcode getoond. De vergadering-ID is te vinden in de titel van de pop-up en de wachtwoordcode in de rechterbenedenhoek.

Tik op het scherm om de besturingselementen voor vergaderingen weer te geven en tik vervolgens op bovenaan het scherm.

Opmerking: Als u deelnemers uitnodigt voor de vergadering, is de vergadering-ID het getal van 10 of 11 cijfers in de uitnodigingslink.

De vergadering-ID van een geplande vergadering opzoeken

U kunt de vergadering-ID's van uw komende of vorige vergaderingen bekijken of verwijderen en de betreffende vergaderingen starten op de pagina Meetings (Vergaderingen) in de Zoom web portal.

U kunt de vergadering-ID's van uw komende of vorige vergaderingen ook bekijken, bewerken of verwijderen en de betreffende vergaderingen starten in de Zoom desktop client of mobile app. Klik of tik op het tabblad Vergaderingen.