Kortingen toepassen op een Zoom-account

Zoom accepteert kortingscodes. Je kunt een kortingscode toevoegen aan je account wanneer je jouw abonnement upgradet van een gratis/Basis-account naar een betaald account of een betaald account aanschaft als nieuwe gebruiker.

Opmerking: Vanaf 17 juli 2023 zullen bepaalde accounteigenaren en -beheerders een speciale sectie Abonnementen en facturering zien in hun menu BEHEERDER.

Dit artikel behandelt:

Voorwaarden voor het gebruik van kortingscodes

Een kortingscode gebruiken

Een kortingscode invoeren wanneer je een aankoop doet zonder Zoom-account

Let op: Je moet een Zoom-account aanmaken tijdens het aankoopproces.

1. Begin je aankoop bij Abonnementen en prijzen en volg de instructies op het scherm om het aantal licenties, het abonnement en het type abonnement te selecteren. Klik vervolgens op Doorgaan.
  2. Volg de stappen om een account aan te maken.
  3. Voer bij BETALING de gegevens van de contactpersoon voor facturering en de contactpersoon voor verkoop in en selecteer een betaalmethode.
  4. Klik rechtsboven bij BETALING op de winkelwagen.
  5. Typ in het vak Kortingscode toevoegen de kortingscode en klik vervolgens op Toepassen.
  6. Bekijk de Algemene voorwaarden en klik vervolgens op Accepteren.
  7. Klik op Doorgaan om door te gaan naar Bestelling controleren.

Een kortingscode invoeren wanneer je een aankoop doet met een Gratis/Basis-account

1. Meld je aan bij de Zoom-webportal.
  2. Klik in het navigatiemenu op Accountbeheer en vervolgens op Facturering.
  3. Selecteer het tabblad Huidige abonnementen.
  4. Voer in het vak rechts van KORTINGSCODES de kortingscode in. Klik vervolgens op Toepassen.
  5. Selecteer de juiste licentie en abonnementscyclus op basis van de kortingscode en klik op Doorgaan om vervolgens de benodigde gegevens in te voeren bij BETALING en Controleer je bestelling.

Een kortingscode invoeren met een betaald account

Als je een kortingscode hebt ontvangen via een marketingcampagne of van een Zoom-partner die deelneemt aan het Zoom-kortingscodeprogramma, dan volg je deze instructies om de kortingscode te gebruiken:

1. Meld je aan bij de Zoom-webportal.
  2. Klik in het navigatiemenu op Accountbeheer en vervolgens op Facturering.
  3. Selecteer het tabblad Huidige abonnementen.
  4. Voer in het vak rechts van KORTINGSCODES de kortingscode in. Klik vervolgens op Toepassen.
  5. Selecteer de juiste licentie en abonnementscyclus op basis van de kortingscode en klik op Doorgaan.
    Let op: De korting wordt direct doorgevoerd in de winkelwagen en wordt toegepast bij het afrekenen.

Nog een kortingscode toevoegen voor toekomstig gebruik

Je kunt slechts twee kortingscodes aan je account toevoegen. Als je twee kortingscodes hebt toegevoegd, dan is de ene code actief en heeft de andere de status In afwachting. De laatste kortingscode wordt actief zodra de actieve kortingscode verloopt.

1. Meld je aan bij de Zoom-webportal.
  2. Klik in het navigatiemenu op Accountbeheer en vervolgens op Facturering.
  3. Selecteer het tabblad Huidige abonnementen.
  4. Klik uiterst rechts van Kortingscodes op Kortingscodes toevoegen.
  5. Voer in het vak CODE de nieuwe kortingscode in en klik op Toepassen.
  6. Optioneel: Klik uiterst rechts van Kortingscodes op Weergeven om de gegevens van de kortingscode te bekijken.

Aanvullende opmerkingen over kortingscodes