Rapportage registratie en peilingen van vergaderingen

Zoom-rapporten zijn nuttig om informatie te verzamelen over aanwezigheid, registratie en reacties op peilingen. Als voor uw Zoom-vergadering registratie of peiling is ingeschakeld, kunt u een registratie- of peilingrapport genereren voor verdere analyse. Daarnaast kunt u, als voor uw vergadering een enquête na de vergadering is ingeschakeld, ook enquêterapporten genereren.

Het registratierapport bevat standaard de volgende informatie van geregistreerde deelnemers, maar kan aanvullende informatie bevatten op basis van uw registratie-instellingen:

Opmerkingen

Dit artikel behandelt:

Vereisten voor het genereren van registratie- en peilingsrapporten voor vergaderingen

Rapporten genereren na de vergadering

Opmerkingen:

Zorg ervoor dat aan de volgende vereisten is voldaan om een rapport te genereren en te bekijken:

Om na een vergadering een rapport te genereren:

1. Meld u aan op het Zoom web portal als beheerder met de bevoegdheid om de accountinstellingen te bewerken.
  2. Klik in het navigatiemenu op Accountbeheer en vervolgens op Rapporten.
  3. Klik op het tabblad Gebruiksrapporten.
  4. Klik op Vergadering.
    Er wordt een lijst van komende en vorige vergaderingen gegenereerd. U kunt zoeken op tijdvak of op vergaderings-ID.
    Opmerking: als u een rapport voor een webinar wilt, selecteer dan de optie Webinar
  5. Selecteer naast Rapporttype het rapporttype dat u wilt genereren:
  6. Selecteer een van deze opties in het vervolgkeuzemenu onder Rapporttype:
    • Zoeken op tijdvak: selecteer een periode en klik dan op Zoeken.
    • Zoeken op Vergadering-ID: voer de ID van de vergadering in en klik op Zoeken.
  7. In de laatste kolom van de vergadering waarvan u een verslag wilt, klikt u op Genereren.
    U kunt ook de selectievakjes gebruiken om meerdere vergaderingen te selecteren, en dan bovenaan op Genereren klikken.
  8. Selecteer het registratietype waarvoor u het rapport wilt genereren:
    • Alle inschrijvers: toont zowel goedgekeurde als afgewezen inschrijvers van uw vergadering.
    • Goedgekeurde inschrijvers: toont alleen de goedgekeurde inschrijvers van uw vergadering.
    • Afgewezen inschrijvers: toont alleen de afgewezen inschrijvers van uw vergadering.
  9. Klik op Doorgaan.
    Zoom zal u doorverwijzen naar het tabblad Rapportwachtrijen waar u het rapport als CSV-bestand kunt downloaden.

Een peilingrapport genereren tijdens de vergadering

1. Start de geplande Zoom-vergadering waarvoor peiling is ingeschakeld.
  2. Start de peiling als host van de vergadering.
  3. Verzamel de antwoorden en sluit de peiling af.
    De basisindeling van de peilingresultaten wordt weergegeven. Om precies te zien wie voor elke optie heeft gestemd, moet u het volledige rapport downloaden.
  4. Klik op Downloaden in de linkerbenedenhoek van het venster met de resultaten van de peiling.
    Zoom zal uw standaard webbrowser openen en de download beginnen.
    Opmerking: mogelijk moet u eerst aanmelden op uw Zoom-account.