Video's van deelnemers in de spotlight

Overzicht

Met Video's in de spotlight kunnen tot 9 deelnemers als de primaire actieve sprekers voor alle deelnemers worden ingesteld. De deelnemers zien dan alleen deze sprekers. U kunt ook de spotlights tijdens scherm delen gebruiken. Deze functie wordt vaak gebruikt om een keynote spreker in de spotlight te zetten.

In dit artikel wordt het in de spotlight zetten van video's in de Zoom-desktopclient en -mobiele app behandeld, maar u kunt ook video's in Zoom Rooms in de spotlight zetten.

U kunt ook video's van tot 9 deelnemers vastzetten, waardoor deze de primaire spreker worden, maar alleen op uw apparaat. Andere deelnemers hebben nog steeds de Actieve spreker

Randvoorwaarden voor in de spotlight zetten

In een vergadering

In een webinar

Het in de spotlight zetten van deelnemers

1. Bovenaan uw scherm zweeft u boven de video van de deelnemer die u in de spotlight wilt zetten en klik op ...
  2. Klik op Voor iedereen in de spotlight zetten.
  3. (Optioneel) om aanvullende deelnemers (totaal tot 9) in de spotlight te zetten, volgt u stap 1 en 2 nogmaals, maar klikt u nu op Spotlight toevoegen

Een spotlight annuleren

1. Klik op Spotlight verwijderen in de linkerbovenhoek van het videogebied.
  2. Daardoor wordt de vergadering weer in sprekerweergave gezet.

In de spotlight zetten als ik spreek

Om ervoor te zorgen dat u automatisch wordt weergegeven op uw eigen scherm als u de Sprekerweergave hebt geopend en praat, kunt u de functie Zelf automatisch in de spotlight zetten inschakelen. Dit is vooral handig als u lokaal opneemt

Deze instelling inschakelen:

1. Meld u aan bij de desktopclient
  2. Klik op uw profielafbeelding en vervolgens op Instellingen.
  3. Klik op het tabblad Video.
  4. Selecteer Mijzelf tijdens het spreken als actieve spreker zien
  1. Klik met de rechtermuisknop op de video van de deelnemer die u in de spotlight wilt zetten.
  2. Klik op Video in de spotlight zetten.

Een spotlight annuleren

1. Klik linksbovenin het videodeel op De spotlight-video annuleren

Hierdoor keert de vergadering terug naar de sprekerweergave.
  1. Tik op Deelnemers.Dit staat bovenaan het scherm op een iPad en onderaan het scherm op een iPhone.
  2. Tik op de naam van de deelnemer die u in de spotlight wilt zetten.
  3. Tik op Spotlight-video.

Een spotlight annuleren

1. Tik op Deelnemers. Dit staat bovenaan het scherm op een iPad en onderaan het scherm op een iPhone.
  2. Tik op de naam van een deelnemer.
  3. Tik op Spotlight-video annuleren.
  1. Tik op Deelnemers.
  2. Tik op de naam van de deelnemer die u wilt spotlighten.
  3. Tik op Spotlight-video.

Een spotlight annuleren

1. Tik op Deelnemers.
  2. Tik op de naam van een deelnemer.
  3. Tik op Spotlight-video annuleren.