Je Zoom-account verwijderen

Als je een Basis (gratis) account hebt, kun je je Zoom-account op elk gewenst moment verwijderen. Hiermee wordt je Zoom-account definitief verwijderd.

Als je een betaald account hebt, moet je je abonnement annuleren en wachten tot de huidige factureringscyclus is geƫindigd (nadat de annulering van kracht is gegaan), voordat je je account kunt afsluiten.

lamppictogram voor tip
Als je de beheerder van een account met meerdere gebruikers bent, lees dan hoe je gebruikers deactiveert, ontkoppelt of verwijdert van het account.

Voorwaarden voor het afsluiten van je account

Je Zoom-account verwijderen

1. Meld je aan bij de Zoom-webportal.
  2. Klik in het navigatiemenu op Account Management (Accountbeheer) en vervolgens op Account Profile (Accountprofiel).
  3. Klik op Terminate My Account (Mijn account afsluiten).
  4. Klik op Ja om te bevestigen dat je je Zoom-account wil afsluiten. Dit zal je Zoom-account definitief verwijderen.
    Je wordt doorgestuurd naar de Zoom-startpagina en krijgt kort een bericht te zien dat je account met succes is afgesloten.