De besturingselementen van de host overdragen om de vergadering te verlaten

Als host kunt u uw besturingselementen overdragen aan een andere gebruiker en de vergadering verlaten. Daardoor kan de vergadering zonder u doorgaan en heeft de toegewezen gebruiker de besturingselementen van de host voor de vergadering.

Als de originele host een gebruiker met licentie is, blijft de vergadering onbeperkt doorgaan, zelfs als de nieuwe host een gratis of Basic-gebruiker is.

Als de originele host een gratis of Basic-gebruiker is, wordt de vergadering beperkt tot de duur van 40 minuten, zelfs als de nieuwe host een gebruiker met Licentie is.

Meer informatie over besturingselementen van de host.

Randvoorwaarden om de besturingselementen van de host over te dragen om de vergadering te verlaten

1. Meld u aan bij de Zoom-desktopclient.
  2. Start een vergadering als host.
  3. Klik in de besturingselementen op Beëindigen
  4. Klik op Vergadering verlaten.
  5. Wijs iemand aan als nieuwe host en klik op Toewijzen en verlaten.
  1. Meld u aan bij de Zoom-desktopclient.
  2. Start een vergadering als de host.
  3. Klik in de hostbesturingselementen op Beëindigen
  4. Klik op Vergadering verlaten.
  5. Wijs iemand toe als nieuwe host en klik op Toewijzen en verlaten.

De besturingselementen van de host overdragen aan een andere deelnemer

1. Klik in de besturingselementen van de host op Beheren
  2. Hierdoor wordt de lijst met deelnemers geopend.
  3. Ga met de muis over de naam van de deelnemer waar u een host van wilt maken en klik op Meer.
  4. Klik op Host maken.
  5. Klik op Ja om te bevestigen dat u van deze gebruiker een host wilt maken.

De hostbesturingselementen overdragen aan een andere deelnemer

1. Tik op Deelnemers in de besturingselementen van de host.
  2. Hierdoor wordt de lijst met deelnemers geopend.
  3. Tik op de naam van de deelnemer die u als host wilt aanwijzen.
  4. Tik op Host maken.
  5. Tik op OK om te bevestigen dat u deze deelnemer als host wilt aanwijzen.

De besturingselementen van de host overdragen aan een andere deelnemer

1. Tik in de besturingselementen op Deelnemers
  2. Hierdoor wordt de lijst met deelnemers geopend.
  3. Tik op de naam van de deelnemer die u als host wilt aanwijzen.
  4. Tik op Host maken.
  5. Tik op Ja om te bevestigen dat u deze deelnemer als host wilt aanwijzen.