Een klassiek whiteboard delen

Met de klassieke whiteboard-functie kunt u een whiteboard delen waarop u en andere deelnemers (indien toegestaan) aantekeningen kunnen maken.

Opmerking: informatie over het nieuwe Zoom Whiteboard vindt u hier

Vereisten voor het delen van een klassiek whiteboard

Een whiteboard delen

1. Klik op Scherm delenin de werkbalk van de vergadering.
  2. Klik op Whiteboard.
  3. Klik op Delen.
  4. De aantekeningenhulpmiddelen verschijnen automatisch, maar u kunt op de Whiteboard-optie in de besturingselementen voor vergaderingen drukken om weer te geven en te verbergen.
  5. Gebruik de besturingselementen in de rechterbenedenhoek van het whiteboard om nieuwe pagina's te maken en tussen pagina's te wisselen.

Opmerking: alleen de deelnemer of host die het whiteboard is gaan delen, heeft toegang tot het maken en wisselen van pagina's.
  6. Klik op Delen stoppen als u klaar bent.

Meerdere whiteboards in een vergadering

Als u Tegelijkertijd scherm delen aan hebt staan, kunnen meerdere deelnemers tegelijk een whiteboard delen. Om echter twee whiteboards tegelijk te kunnen zien, of uw eigen whiteboard en dat van een andere deelnemer, moet u dubbele schermen hebben ingeschakeld.

Een whiteboard delen

1. Klik op Scherm delenin de werkbalk van de vergadering.
  2. Klik op Whiteboard.
  3. Klik op Scherm delen.
  4. De aantekeningenhulpmiddelen verschijnen automatisch, maar u kunt op de Whiteboard-optie in de besturingselementen van de vergadering drukken om ze weer te geven en te verbergen.
  5. Gebruik de besturingselementen in de rechterbenedenhoek van het whiteboard om nieuwe pagina's te maken en tussen pagina's te wisselen.

Opmerking: alleen de deelnemer of host die het whiteboard is gaan delen, heeft toegang tot het maken en wisselen van pagina's.
  6. Klik op Delen stoppen als u klaar bent.

Meerdere whiteboards in een vergadering

Als u Tegelijkertijd scherm delen aan hebt staan, kunnen meerdere deelnemers tegelijk een whiteboard delen. Om echter twee whiteboards tegelijk te kunnen zien, of uw eigen whiteboard en dat van een andere deelnemer, moet u dubbele schermen hebben ingeschakeld.

Een whiteboard delen

1. Tik op Delen in de besturingselementen van de vergadering.
  2. Tik op Whiteboard delen.
  3. Tik op het penpictogram om de aantekeningenhulpmiddelen te openen.
  4. Tik als u klaar bent op het penceelpictogram om de aantekeningenhulpmiddelen te sluiten en tik op Delen stoppen.

Opmerking: Whiteboard is momenteel alleen beschikbaar voor iPad. Als u een iPhone gebruikt, zult u de Whiteboard-optie niet zien.

Een Whiteboard delen

1. Tik op Inhoud delen in de besturingselementen van de vergadering.
  2. Tik op Whiteboard.
  3. De annotatiegereedschappen verschijnen automatisch, maar u kunt op de pen tikken om ze weer te geven en te verbergen.
  4. Klik op Delen stoppen als u klaar bent.