Gelijktijdige vergaderingen hosten

Gelijktijdige vergaderingen hosten betekent dat dezelfde gebruiker meer dan één vergadering tegelijk host, en deze mogelijkheid is afhankelijk van uw account en licentietype.

Elke Basic en Licentiegebruiker op een Pro account is beperkt tot het hosten van slechts 1 vergadering per keer.

Licentiehouders van Business-, Education- en Enterprise-accounts kunnen maximaal 2 vergaderingen tegelijk hosten. Beide vergaderingen moeten worden gestart door de oorspronkelijke host of een alternatieve host. De host kan de vergadering verlaten en indien nodig de hosting-rechten aan een andere gebruiker geven. Hoewel deze gebruikers 2 vergaderingen tegelijk actief kunnen voeren, kunnen ze standaard op de desktopclient niet aan meerdere vergaderingen tegelijk deelnemen.

Opmerkingen:

Voorwaarden voor het hosten van meer dan één vergadering op hetzelfde moment

Gebruiksvoorbeelden van gelijktijdige vergaderingslimieten

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van het aantal vergaderingen dat in verschillende account- en licentietypen kan worden gehost:

Veel voorkomende problemen bij gelijktijdige vergaderingen

Als de host het maximum aantal lopende vergaderingen heeft bereikt, kunnen de volgende problemen optreden.