De integratie van agenda's en contactpersonen instellen

U kunt de kalenderintegratie zo instellen dat uw Zoom-vergaderingen en webinars in uw agenda van een derde partij gesynchroniseerd worden met de Zoom desktop client. Dit is een makkelijke manier om uw vergaderingen te starten of eraan deel te nemen. Als een Zoom-deelnamelink niet wordt gedetecteerd, zal de vergadering de gegevens van de host aangeven en 'Geen Zoom-vergadering' zal worden aangegeven, zonder deelnamelink. De agenda-integratie is compatibel met Google Calendar, Office 365, en Exchange.

U kunt uw Zoom-contactpersonen ook synchroniseren met Google, Office 365 of Exchange, waardoor u contactpersonen kunt bellen via Zoom als u een Zoom Phone-licentie hebt. U kunt uw contactpersonen ook synchroniseren zonder een Zoom Phone-licentie, maar u kunt ze dan niet bellen via Zoom.

Opmerkingen:

Dit artikel behandelt:

Randvoorwaarden voor de integratie van de agenda en contactpersonen

De integratie instellen van agenda's en contactpersonen

Opmerking:

1. Meld u aan op het Zoom web portal.
  2. Klik op Profiel.
  3. In het deel Integratie agenda en contactpersonen klikt u op Verbinden met dienst voor agenda's en contactpersonen.
  4. Selecteer een dienst.
  5. Wijzig de machtigingen voor de dienst.
  6. Klik op Next (volgende).
  7. Volg de instructies op het scherm om Zoom toegang te geven tot de dienst voor agenda's/contactpersonen.

Opmerking: nadat u toegang hebt gegeven, wordt u teruggeleid naar de Zoom web portal waarin de toestemmingen worden aangegeven voor de integratie van agenda's en contactpersonen.

De integratie van de agenda gebruiken

Opmerking

in een agendadienst van een derde partij

Meld aan bij uw derde agendadienst waarmee u de integratie van uw agenda hebt ingesteld en volg daarna een van deze opties:

met de Zoom desktop client

Meld aan op de Zoom desktop client en volg een van deze opties:

De integratie van de contactpersonen gebruiken

De integratie van contactpersonen komt van pas als u een Zoom Phone-licentie hebt. Na het synchroniseren van uw contactpersonen, kunt u:

Opmerking: gesynchroniseerde contactpersonen zijn niet beschikbaar in de Zoom mobile app of vaste telefoons. Voor de Zoom mobile app. In de Zoom mobile app, kunt u contactpersonen bekijken vanuit de contactpersonenapp op uw telefoon om ze te bellen via Zoom Phone.

Machtigingen wijzigen voor de bestaande integratie van de agenda of contactpersonen

1. Meld u aan op het Zoom web portal.
  2. Klik op Profiel.
  3. In het deel Integratie agenda's en contactpersonen klikt u op Configureren.
  4. Wijzig de machtigingen voor de dienst:
  5. Klik op Volgende en volg de instructies op het scherm om Zoom toegang te geven tot de agenda/contactpersonendienst.

Het verwijderen van de integratie van de agenda of contactpersonen

1. Meld u aan op het Zoom web portal.
  2. Klik op Profiel.
  3. Onder Integratie agenda klikt u op Verwijderen naast de gekoppelde accountnaam.
  4. Bevestig dat u de integratie wilt verwijderen door op Verwijderen te klikken.