Gebruikers en beheerders kunnen een periode voor automatisch verwijderen instellen voor My Notes en Classic Notes (voorheen Zoom Notes). Zodra de notitie is verwijderd op basis van het beleid voor automatisch verwijderen, wordt de notitie 30 dagen later definitief uit de prullenbak verwijderd.
Met deze instelling kunnen accounteigenaren of beheerders het automatisch verwijderen van My Notes in- of uitschakelen voor alle gebruikers in het account.
Met deze instelling kunnen accounteigenaren of beheerders het automatisch verwijderen van My Notes in- of uitschakelen voor een specifieke groep gebruikers. Wijzigingen gelden alleen voor gebruikers in de geselecteerde groep.
Met deze instelling kunnen individuele gebruikers het automatisch verwijderen van My Notes voor hun persoonlijke account in- of uitschakelen. Je hebt geen beheerdersrechten nodig om de instelling te wijzigen, tenzij deze door een beheerder is vergrendeld voor het hele account of een groep gebruikers.
Met deze instelling kunnen accounteigenaren of beheerders het automatisch verwijderen van Classic Notes in- of uitschakelen voor alle gebruikers in het account.
Deze instelling stelt accounteigenaren of beheerders in staat om het automatisch verwijderen van Classic Notes voor een specifieke groep gebruikers in of uit te schakelen. Wijzigingen gelden alleen voor gebruikers in de geselecteerde groep.
Met deze instelling kunnen individuele gebruikers V in- of uitschakelen voor hun persoonlijke account. Je hebt geen beheerdersrechten nodig om de instelling te wijzigen, tenzij deze door een beheerder is vergrendeld voor het hele account of een groep gebruikers.