Użytkownicy i administratorzy mogą ustawić okres automatycznego usuwania dla Moich notatek i Klasycznych notatek (dawniej Zoom Notes). Po usunięciu notatki zgodnie z zasadami automatycznego usuwania, zostanie ona trwale usunięta z kosza po 30 dniach.
To ustawienie umożliwia właścicielom kont lub administratorom włączenie lub wyłączenie automatycznego usuwania Moich notatek dla wszystkich użytkowników na koncie.
To ustawienie pozwala właścicielom kont lub administratorom włączyć lub wyłączyć automatyczne usuwanie funkcji Moje notatki dla określonej grupy użytkowników. Zmiany dotyczą tylko użytkowników w wybranej grupie.
To ustawienie pozwala poszczególnym użytkownikom na włączenie lub wyłączenie automatycznego usuwania Moje notatki na ich kontach osobistych. Nie potrzebujesz uprawnień administratora, aby zmienić to ustawienie, chyba że zostało ono zablokowane przez administratora dla całego konta lub grupy użytkowników.
To ustawienie pozwala właścicielom kont lub administratorom włączyć lub wyłączyć automatyczne usuwanie notatek klasycznych dla wszystkich użytkowników na koncie.
To ustawienie pozwala właścicielom kont lub administratorom włączyć lub wyłączyć automatyczne usuwanie notatek Classic dla określonej grupy użytkowników. Zmiany dotyczą tylko użytkowników w wybranej grupie.
To ustawienie pozwala poszczególnym użytkownikom włączyć lub wyłączyć V dla ich osobistego konta. Nie potrzebujesz uprawnień administratora, aby zmienić to ustawienie, chyba że zostało ono zablokowane przez administratora dla całego konta lub grupy użytkowników.