Ladda ner Zoom-skrivbordsklienten och mobilappen

Zoom förenar molnvideokonferenser, enkla onlinemöten och gruppmeddelanden till en lättanvänd plattform. Vår lösning erbjuder den bästa upplevelsen för video, ljud och trådlös skärmdelning på flera plattformar.

Du kan ladda ner Zoom-skrivbordsklienten för macOS, Windows, Linux, och Chrome PWA, samt Zoom-mobilappen för iOS och Android, från nerladdningscentret. Dessutom kan du ladda ner installatörer för Zoom-applikationen och olika insticksprogram. Zoom börjar laddas ner automatiskt när du startar eller går med i ditt första Zoom-möte.

Om du är ny på Zoom-plattformen, ta en titt på vår guide för att komma igång för nästa steg om hur du använder Zoom-appen efter att du har installerat Zoom-applikationen.

Denna artikel omfattar:

Hur man laddar ner Zoom-skrivbordsklienten

Så här laddar man ner Zoom-skrivbordsklienten:

1. Ange https://zoom.us/ i webbläsaren.
  2. Längst upp till höger på sidan klickar du på RESURSER och sedan på Ladda ner Zoom-klienten.
    Du kan också komma åt nerladdningscentret direkt.
  3. Under Zoom Client for Meetings klickar du på knappen Ladda ner.
    Längst ner till vänster på skärmen kommer Zoom-installationsprogrammet (ZoomInstaller.exe för Windows, zoomusInstallerFull.pkg för macOS eller 32-bit/64-bit Linux-installationsprogrammet) automatiskt att börja ladda ner Zoom-skrivbordsklienten. Om nedladdningen inte startar dubbelklickar du på installationsprogrammet för Zoom för att starta installationen av skrivbordsklienten.
    Obs! När installationen av Zoom-skrivbordsklienten är klar visas en Zoom-ikon på skrivbordet.
  4. Slutför installationsprocessen.
    För mer information om Linux- eller macOS-installation, besök Supportartiklarna om installation av Zoom-applikationen på Linux eller macOS.
  5. Dubbelklicka på Zoom-skrivbordsikonen för att börja använda Zoom.

Hur man laddar ner Zoom-mobilappen

Så här laddar man ner Zoom-mobilappen för iOS:

1. Tryck på ikonen App Store.
  2. Tryck på Sök längst ned till höger på skärmen.
  3. Ange ”Zoom” i sökrutan.
  4. När dina sökresultat visas trycker du på Zoom – En anslutningsplattform.
  5. Tryck på HÄMTA.
    Zoom börjar laddas ner på din iOS-enhet.
    Obs! När Zoom-mobilappen har slutfört installationen visas ikonen för Zoom-appen på din startskärm.
  6. När du är klar med nedladdningen av Zoom-mobilappen kan du komma åt och börja använda Zoom på följande sätt:
    • Om du stannade på Zooms App Store-sida trycker du på ÖPPNA.
    • Om du lämnade App Store trycker du på ikonen för Zoom-mobilappen på startskärmen.

Om du är ny på Zoom iOS-appen, ta en titt på vår guide för att komma igång för nästa steg om hur du använder Zoom iOS-appen efter att du har laddat ner den.

Så här laddar man ner Zoom-mobilappen för Android:

1. Tryck på ikonen Google Play.
  2. Tryck på Appar längst ned på skärmen.
  3. Tryck på ikonen Sök uppe till höger på skärmen.
  4. Ange ”Zoom” i sökrutan.
  5. När dina sökresultat visas trycker du på Zoom – En anslutningsplattform.
  6. Tryck på knappen Installera.
  7. Tryck på Acceptera för att bekräfta installationen.
    Zoom börjar laddas ner på din Android-enhet.
    Obs! När Zoom-mobilappen har slutfört installationen visas ikonen för Zoom-appen på din Startskärm.
  8. När du är klar med nedladdningen av Zoom-mobilappen kan du komma åt och börja använda Zoom på följande sätt:
    • Om du stannade på Zooms Google Play-sida trycker du på Öppna.
    • Om du lämnade Google Play trycker du på ikonen för Zoom-mobilappen på startskärmen.

Om du är ny på Zoom Android-appen, ta en titt på vår guide för att komma igång för nästa steg om hur du använder Zoom Android-appen efter att du har laddat ner den.