Uppdatera Zoom till den senaste versionen

Zoom tillhandahåller regelbundet nya versioner av Zoom-skrivbordsklienten och mobilappen för att släppa nya funktioner och fixa buggar. Vi rekommenderar att du uppdaterar till den senaste versionen när den är tillgänglig för att få den bästa video- och ljudupplevelsen.

Du kan kontrollera vilken version du för närvarande använder för videokonferenser här samt följa vår versionsinformation för att hålla dig uppdaterad om de senaste ändringarna från Zoom.

Denna artikel omfattar:

Hur man laddar ner de senaste Zoom-ändringarna

Uppgradering av Zoom-skrivbordsklienten för Windows, macOS eller Linux

Zoom visar en popup-avisering när det finns en ny obligatorisk eller valfri uppdatering inom 24 timmar efter inloggning.

Om du redan har Zoom-skrivbordsklienten installerad letar du efter uppdateringar:

1. Logga in på Zoom-skrivbordsklienten.
  2. Klicka på din profilbild och sedan på Sök efter uppdateringar.

Om det finns en nyare version kommer Zoom att ladda ner och installera den.

Obs! Om skrivbordsklienten installerades med MSI-installationsprogrammet av dig eller IT-teamet är AutoUpdate inaktiverat som standard och knappen Sök efter uppdateringar tas också bort. Kontakta ditt IT-team eller Zoom-kontoadmin för hjälp med uppdatering.

Du kan också ladda ner den senaste versionen manuellt genom att:

Uppgradering av Zoom-mobilappen för iOS eller Android

Ladda ner Zoom-mobilappen från Google Play eller Apple App Store.

Hämta den på Google Play Ladda ner från App Store

Obs! Zoom visar en mobil avisering när det kommer en ny uppdatering.

Typer av Zoom-uppdateringar

Det finns 3 typer av uppdateringar: endast webb, obligatorisk och valfri.

Obs! Om du väljer att skjuta upp den valfria uppdateringen uppmanas du bara att uppdatera nästa gång du loggar in.