Använda Zooms utbildningscenter

Hitta det du letade efter (och mer) i Zooms utbildningscenter, en gratis utbildningsplattform för alla nya och befintliga användare, oavsett kontotyp eller användarroll.

Zooms utbildningscenter erbjuder en växande lista med kurser på begäran och korta videor utformade för att ge dig precis det du behöver när du behöver det. Här får du den kunskap du behöver, oavsett om du är en ny användare som letar efter hjälp att gå med i ditt första möte eller en Zoom-administratör som ställer in Zoom-telefoner.

Anmäla dig till en kurs på begäran

Är du osäker på vad du ska anmäla dig till eller hur du kommer igång? Kolla in kurskatalogen och anmäl dig idag.

Se videovägledningar

Om du letar efter snabb hjälp med en specifik färdighet eller funktion, utforska vår stora ”Visa mig”-videosamling.  Se videosamlingen här!

Vi hoppas att du är lika entusiastisk som vi. Zooms utbildningscenter är bara ett sätt till som vi hoppas kunna leverera glädje till dig.

Eller kom igång idag!