Versionsinformation för macOS

Zoom tillhandahåller uppdaterad versionsinformation för vår programvara på enheter som använder macOS. Den här artikeln innehåller information om de senaste ändringarna av Zoom-appen för macOS, inklusive nya och förbättrade funktioner, uppdateringar av befintliga funktioner och buggfixar. Dessutom kan du hitta information om kommande ändringar (om tillgängligt) och se en fullständig historik över macOS-programuppdateringar som gjorts under de senaste två åren (efter utgivningsdatum och versionsnummer).

När du uppdaterar Zoom på din enhet finns det två nedladdningstyper:

Manuell: De flesta klientversioner kräver manuell sökning efter uppdateringar i klienten, eller nedladdning direkt från Zooms nerladdningssida. Dessa kan vara antingen större eller mindre versioner.

Uppmanade: Uppmanade versioner är viktiga versioner med användbara funktionsförbättringar och/eller kritiska buggfixar. Användare med en version under en uppmanad version kommer att se en banner i klienten som informerar dem om en tillgänglig uppdatering. Läs mer om uppmanade versioner samt AutoUpdate-spår.

Uppdateringar för andra plattformar: Zoom Rooms, Windows, iOSAndroidLinux och Webb

För en lista över versionsinformation efter datum, se Zoom-versioner efter datum.

Kommande version

Detaljer om kommande versioner kommer att publiceras när de blir tillgängliga.

Nuvarande version

5 maj 2023 version 5.14.7 (18149)

Nerladdningstyp: Manuell
Ladda ner härNerladdningscenter

Lösta problem

Tidigare versioner

Obs! Informationen i de tidigare versionsinformationerna kan ha ersatts av efterföljande versionsinformation. Granska all aktuell versionsinformation noggrant.

24 april 2023 version 5.14.6 (17822)

Nerladdningstyp: Manuell

Lösta problem

18 april 2023 version 5.14.5 (17687)

Nerladdningstyp: Manuell

Obs! Den här klientversionen var ursprungligen schemalagd till den 17 april, men har försenats med en dag.

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

Obs! Funktionerna Zoom IQ-mötessammanfattning och Fil- och bildsynkronisering i kontinuerlig chatt har tagits bort från versionen på grund av kompatibilitetsproblem och kommer att vara tillgängliga i en annan kommande version.

3 april 2023 version 5.14.2 (17213)

Obs! Den här versionen var ursprungligen planerad till den 27 mars 2023.

Nerladdningstyp: Manuell

Lösta problem

20 mars 2023 version 5.14.0 (16775)

Nerladdningstyp: Manuell

Ändringar av befintliga funktioner

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

Obs!

6 mars 2023 version 5.13.11 (16405)

Nerladdningstyp: Manuell

Lösta problem

27 februari 2023 version 5.13.10 (16307)

Nerladdningstyp: Manuell

Ändringar av befintliga funktioner

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

Obs! Funktionerna Samla in externa deltagares e-postmeddelanden för möten och Molninspelningsstöd för teckenspråkstolkning har tagits bort från versionen på grund av implementeringsproblem och kommer att finnas tillgängliga i en annan kommande version.

6 februari 2023 version 5.13.7 (15481)

Nerladdningstyp: Manuell

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

20 januari 2023 version 5.13.6 (14918)

Nerladdningstyp: Manuell

Lösta problem

16 januari 2023 version 5.13.5 (14826)

Nerladdningstyp: Manuell

Ändringar av befintliga funktioner

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

Obs! Funktionen för  aktivering av grupprum 100 och kontinuerlig möteschatt har tagits bort från versionen på grund av implementeringsproblem och kommer att vara tillgänglig i en annan kommande version.

9 januari 2023 version 5.13.4 (14461)

Nerladdningstyp: Manuell

Lösta problem

27 december 2022 version 5.13.3 (14165)

Nerladdningstyp: Manuell

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

Obs! De två whiteboard-funktionerna har tagits bort från versionen på grund av implementeringsproblem och kommer att vara tillgängliga i en annan kommande version.

19 december 2022 version 5.13.0 (13815)

Nerladdningstyp: Manuell

Obs! Den här versionen var ursprungligen planerad till den 12 december 2022.

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

Obs!

28 november 2022 version 5.12.9 (13190)

Nerladdningstyp: Manuell

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

10 november 2022 version 5.12.8 (12565)

Nerladdningstyp: Manuell

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

9 november 2022 version 5.12.7 (12529)

Nerladdningstyp: Manuell

Lösta problem

7 november 2022 version 5.12.6 (12435)

Nerladdningstyp: Manuell

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

24 oktober 2022 version 5.12.3 (11845)

Nerladdningstyp: Manuell

Lösta problem

10 oktober 2022 version 5.12.2 (11434)

Nerladdningstyp: Uppmanad

Lösta problem

26 september 2022 version 5.12.0 (11129)

Nerladdningstyp: Manuell
Ladda ner härNerladdningscenter

Ändringar av befintliga funktioner

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

Obs! Funktionerna Dela chatt under möte med Zoom Team Chat och Förbättrade filter för fliken Avslutade engagemang har tagits bort från versionen på grund av implementeringsproblem och kommer att vara tillgängliga i en annan kommande version.

6 september 2022 version 5.11.11 (10514)

Nerladdningstyp: Manuell

Lösta problem

29 augusti 2022 version 5.11.10 (10279)

Obs! macOS-versionen har försenats till den 30 augusti.

Nerladdningstyp: Manuell

Lösta problem

22 augusti 2022 version 5.11.9 (10046)

Nerladdningstyp: Manuell

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

17 augusti 2022 version 5.11.6 (9890)

Nerladdningstyp: Manuell

Lösta problem

13 augusti 2022 version 5.11.5 (9788)

Nerladdningstyp: Manuell

Lösta problem

18 juli 2022 version 5.11.3 (9065)

Nerladdningstyp: Manuell

Obs! Klientversionen har försenats till den 19 juli 2022.

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

Obs! Funktionen Totlsträckskrypteringsstöd (E2EE) för grupprum har tagits bort från versionen på grund av implementeringsproblem.

20 juni 2022 version 5.11.0 (8323)

Nerladdningstyp: Uppmanad

Ändringar av befintliga funktioner

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

Obs! Funktionerna Internt samtal mellan Zoom Phone till Zoom Contact Center och Förbättring av Salesforce-integrering har tagits bort från versionen på grund av implementeringsproblem och kommer att vara tillgängliga i en annan kommande version.

30 maj 2022 version 5.10.7 (7748)

Nerladdningstyp: Manuell

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

23 maj 2022 version 5.10.6 (7526)

Nerladdningstyp: Manuell

Ändringar av befintliga funktioner

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

Obs!

24 april 2022 version 5.10.4 (6592)

Nerladdningstyp: Uppmanad

Lösta problem

18 april 2022 version 5.10.3 (6420)

Nerladdningstyp: Manuell

Ändringar av befintliga funktioner

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

28 mars 2022 version 5.10.1 (5839)

Nerladdningstyp: Manuell

Lösta problem

21 mars 2022 version 5.10.0 (5714)

Nerladdningstyp: Manuell

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

Obs!

28 februari 2022 version 5.9.6 (4993)

Nerladdningstyp: Manuell

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

24 januari* 2022 version 5.9.3 (4239)

Nerladdningstyp: Manuell

*Obs! Den här klientversionen blev försenad och släpptes den 25 januari 2022.

Ändringar av befintliga funktioner

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

27 december 2021 version 5.9.1 (3506)

Nerladdningstyp: Uppmanad

Lösta problem

20 december 2021 version 5.9.0 (3377)

Nerladdningstyp: Manuell

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

Obs! Funktionen Skapa, ta bort, byt namn på grupprum efter lansering togs bort från versionen på grund av implementeringsproblem och kommer att finnas tillgänglig i en annan kommande version.

28 november 2021 version 5.8.6 (2879)

Nerladdningstyp: Manuell

Obs! Den här klientversionen var ursprungligen planerad att släppas den 22 november 2021.

Ändringar av befintliga funktioner

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

Obs!

15 november 2021 version 5.8.4 (2421)

Nerladdningstyp: Uppmanad

Obs! Den här klientversionen var ursprungligen planerad till den 8 november 2021.

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

25 oktober 2021 version 5.8.3 (2240)

Obs! Klientversionen för macOS försenades till den 26 oktober 2021.

Nerladdningstyp: Manuell

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

11 oktober 2021 version 5.8.1 (1983)

Nerladdningstyp: Manuell

Obs! Den här klientversionen är endast för Windows, macOS och Android.

Lösta problem

23 september 2021 version 5.8.0 (1780)

Nerladdningstyp: Manuell

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

20 augusti 2021 version 5.7.6 (1320)

Nerladdningstyp: Uppmanad

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

12 augusti 2021 version 5.7.5 (1123)

Nerladdningstyp: Manuell

Obs! Den här klientversionen var försenad från det första utgivningsdatumet den 2 augusti 2021.

Lösta problem

26 juli 2021 version 5.7.4 (898)

Nerladdningstyp: Uppmanad

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

21 juli 2021

Nya och förbättrade funktioner

19 juli 2021 version 5.7.3 (809)

Nerladdningstyp: Manuell

Ändringar av befintliga funktioner

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

28 juni 2021 version 5.7.1 (499)

Nerladdningstyp: Manuell

Lösta problem

21 juni 2021 version 5.7.0 (446)

Nerladdningstyp: Manuell

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

7 juni 2021 version 5.6.7 (1020)

Obs! Vi har tillfälligt inaktiverat Avisering om aktiva appar för att förbättra användarupplevelsen av den här funktionen och genomföra förbättringar.

Nerladdningstyp: Manuell

Obs! Klientversionen har försenats till den 8 juni 2021.

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

24 maj 2021 version 5.6.6 (950)

Nerladdningstyp: Manuell

Obs! Klientversionen har försenats till den 25 maj 2021.

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

26 april 2021 version 5.6.4 (765)

Nerladdningstyp: Manuell

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

19 april 2021 version 5.6.3 (706)

Nerladdningstyp: Manuell

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

29 mars 2021 version 5.6.1 (560)

Nerladdningstyp: Manuell

Lösta problem

22 mars 2021 version 5.6.0 (536)

Obs! Klientversionen för macOS försenades till den 23 mars 2021.

Nerladdningstyp: Manuell

Ändringar av befintliga funktioner

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

7 mars 2021 version 5.5.5 (13148.0305)

Nerladdningstyp: Manuell

Lösta problem

1 mars 2021 version 5.5.4 (13130.0228)

Nerladdningstyp: Manuell

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

8 februari 2021 version 5.5.2 (12513.0205)

Nerladdningstyp: Manuell

Lösta problem

3 februari 2021 version 5.5.1 (12484.0202)

Nerladdningstyp: Manuell

Lösta problem

1 februari 2021 version 5.5.0 (12467.0131)

Nerladdningstyp: Manuell

Ändringar av befintliga funktioner

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

11 januari 2021 version 5.4.9 (59931.0110)

Nerladdningstyp: Manuell

Ändringar av befintliga funktioner

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

21 december 2020 version 5.4.7 (59780.1220)

Nerladdningstyp: Manuell

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

12 december 2020 version 5.4.6 (59301.1211)

Nerladdningstyp: Manuell

Lösta problem

8 december 2020 version 5.4.6 (59296.1207)

Nerladdningstyp: Manuell

Ändringar av befintliga funktioner

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

23 november 2020 version 5.4.4 (58903.1122)

Nerladdningstyp: Manuell

Lösta problem

16 november 2020 version 5.4.3(58887.1115)

Nerladdningstyp: Manuell

Ändringar av befintliga funktioner

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

9 november 2020 version 5.4.2 (58740.1105)

Nerladdningstyp: Manuell

Lösta problem

28 oktober 2020 version 5.4.1 (58698.1027)

Nerladdningstyp: Manuell

Lösta problem

26 oktober 2020 version 5.4.0 (58631.1025)

Nerladdningstyp: Manuell

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

12 oktober 2020 version 5.3.2 (53291.1011)

Nerladdningstyp: Manuell

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

28 september 2020 version 5.3.1 (52877.0927)

Nerladdningstyp: Uppmanad

Lösta problem

21 september 2020 version 5.3.0 (52651.0920)

Nerladdningstyp: Manuell

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

8 september 2020 version 5.2.3 (45120.0906)

Nerladdningstyp: Manuell

Ändringar av befintliga funktioner

Lösta problem

1 september 2020 version 5.2.2 (45106.0831)

Nerladdningstyp: Manuell

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

17 augusti 2020 version 5.2.1 (44040.0816)

Nerladdningstyp: Manuell

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

5 augusti 2020 version 5.2.0 (42634.0805)

Nerladdningstyp: Manuell

Lösta problem

4 augusti 2020 version 5.2.0 (42625.0804)

Nerladdningstyp: Manuell

Ändringar av befintliga funktioner

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

5 juli 2020 version 5.1.2 (28648.0705)

Nerladdningstyp: Manuell

Lösta problem

29 juni 2020 version 5.1.1 (28575.0629)

Nerladdningstyp: Manuell

Ändringar av befintliga funktioner

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

15 juni 2020 version 5.1.0 (27838.0614)

Nerladdningstyp: Manuell

Ändringar av befintliga funktioner

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

2 juni 2020 version 5.0.5 (26223.0603)

Nerladdningstyp: Manuell

Ändringar av befintliga funktioner

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

24 maj 2020 version 5.0.4 (25694.0524)

Nerladdningstyp: Manuell

Ändringar av befintliga funktioner

Lösta problem

17 maj 2020 version 5.0.3 (24978.0517)

Nerladdningstyp: Manuell

Ändringar av befintliga funktioner

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

10 maj 2020 version 5.0.2 (24030.0508)

Nerladdningstyp: Uppmanad

Ändringar av befintliga funktioner

Lösta problem

30 april 2020 version 5.0.1 (23508.0430)

Nerladdningstyp: Manuell

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

27 april 2020 version 5.0.0 (23186.0427)

Nerladdningstyp: Manuell

Ändringar av befintliga funktioner

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

21 april 2020 version 4.6.12 (20615.0421)

Nerladdningstyp: Manuell

Ändringar av befintliga funktioner

Lösta problem

12 april 2020 version 4.6.11 (20561.0413)

Nerladdningstyp: Manuell

Ändringar av befintliga funktioner

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

7 april 2020 version 4.6.10 (20041.0408)

Nerladdningstyp: Uppmanad

Ändringar av befintliga funktioner

Nya och förbättrade funktioner

Lösta problem

2 april 2020 version 4.6.9 (19273.0402)

Nerladdningstyp: Uppmanad

Lösta problem