Säga upp din prenumeration

Du kan när som helst säga upp din Zoom-prenumeration eller dina tillägg. Uppsägningar träder i kraft vid nästa förnyelsedatum och tjänsterna fortsätter att vara tillgängliga tills den pågående prenumerationsperioden är slut.

lightbulb tip icon
Vet du inte var du ska börja?
Vår hubb för fakturerings- och kontohantering är framtagen för att vara till hjälp för dig när du ska genomföra de vanligaste uppgifterna som rör fakturerings- och kontohantering.

Obs!

Denna artikel omfattar:

Hur man säger upp en (betald) Pro-prenumeration

1. Logga in på Zoom-webbportalen.
  2. Klicka på Kontohantering i navigeringsmenyn och sedan på Fakturering.
  3. Leta reda på den plan som du vill säga upp på fliken Nuvarande planer och stoppa den automatiska förnyelsen av prenumerationen genom att klicka på Säg upp plan.
    Obs! Tänk på att uppsägningen av prenumerationen träder i kraft på nästa faktureringsdatum.
  4. Bekräfta åtgärden genom att klicka på Bekräfta uppsägning i dialogrutan.
    Du får ett e-postmeddelande med en bekräftelse av ändringen.

Obs! Om det står Kontakta säljavdelningen i stället för Avsluta prenumeration måste du kontakta vårt försäljningsteam eller din kontoansvarige och be om att få planen uppsagd.

anteckningsikon
När du säger upp din betalda prenumeration kommer du inte längre åt dina molninspelningar. Molninspelningarna raderas permanent 30 dagar efter uppsägningen. Om du vill komma åt dem måste du prenumerera på en plan med molninspelningar innan 30-dagarsperioden har löpt ut.

Prenumerera igen eller återaktivera din prenumeration

När du har sagt upp din plan kan du ångra uppsägningen när som helst före nästa förnyelsedatum. Återaktivera din plan genom att följa dessa anvisningar.

1. Logga in på Zoom-webbportalen.
  2. Klicka på Kontohantering i navigeringsmenyn och sedan på Fakturering.
  3. Leta reda på den plan som du vill återaktivera på fliken Nuvarande planer och klicka sedan på Återaktivera plan.
  4. Läs igenom prenumerationsvillkoren i dialogrutan, klicka därefter på Fortsätt och aktivera och följ sedan stegen för att betala.

Återbetalningar för betalda planer

Om ditt konto är berättigat till en återbetalning kan du begära en återbetalning via webbportalen när du säger upp planen:

1. Logga in på Zoom-webbportalen.
  2. Klicka på Kontohantering och sedan på Fakturering.
  3. Leta reda på den plan som du vill säga upp på fliken Nuvarande planer och stoppa den automatiska förnyelsen av prenumerationen genom att klicka på Säg upp plan.
  4. Om ditt konto är berättigat till en återbetalning klickar du på Bestrid avgifter. I nästa fönster får du ett meddelande om vilket belopp som kommer att betalas tillbaka.
  5. För att godkänna återbetalningsvillkoren och säga upp prenumerationen klickar du på Säg upp och få återbetalning.

Obs! För att du ska vara berättigad till en återbetalning måste du skicka begäran inom 30 dagar från förnyelsen. Den återbetalning som du erhåller är proportionellt beräknad.

Hur man säger upp en (betald) tilläggsprenumeration

1. Logga in på Zoom-webbportalen.
  2. Klicka på Kontohantering i navigeringsmenyn och sedan på Fakturering.
  3. På fliken Nuvarande planer klickar du på Säg upp plan bredvid det tillägg som du vill stoppa den automatiska förnyelsen för.
    Obs! Din prenumeration förblir aktiv under återstoden av prenumerationsperioden.
  4. Läs igenom uppsägningsmeddelandet i dialogrutan och bekräfta sedan uppsägningen.
    Du får ett e-postmeddelande med en bekräftelse av ändringen.