Zoom-systemkrav: Windows, macOS, Linux

Den här artikeln anger kraven för att använda Zoom-skrivbordsklienten på Windows, macOS och Linux.

anteckningsikon

Information om systemkrav för andra Zoom-produkter finns i artiklarna för mobilappen, PWA och webbklienten samt Zoom Rooms.

Denna artikel omfattar:

Systemkrav

Operativsystem som stöds

Surfplattor som stöds

Webbläsare som stöds

Om den aktuella versionen av Chrome till exempel är 111 stöder Zoom versionerna 109, 110 och 111. När nya versioner släpps följer den lägsta versionen också med två versioner.

Processor- och RAM-krav

MinimumRekommenderas
Processor1 Ghz eller högre med en kärna2 Ghz eller högre med dubbel kärna (motsvarande Intel i3/i5/i7 eller AMD)
RAMEj tillämpligt4 Gb

Obs!

Stöd för hög DPI

Bandbreddskrav

Den bandbredd som används av Zoom optimeras för bästa upplevelse baserat på deltagarens nätverk. Den anpassas automatiskt för 3/4/5G, WiFi eller kabelanslutna nätverk.

Rekommenderad bandbredd för deltagare i möten och webbinarier:

Rekommenderad bandbredd för deltagare i webbinarier: