Anpassa din profil

I din Zoom-profil kan du uppdatera din användarinformation, inklusive ditt namn, personligt mötes-ID, e-postadress med mera. En del av den här informationen visas för andra användare i kontot, till exempel ditt namn, din avdelning och din yrkestitel. Den här informationen är synlig för andra kontakter under ett möte eller i teamchatten när de visar ditt profilkort

lightbulb tip icon
Vet du inte var du ska börja?
Vår hubb för fakturerings- och kontohantering är framtagen för att vara till hjälp för dig när du ska genomföra de vanligaste uppgifterna som rör fakturerings- och kontohantering.

Obs! En del inställningar kan endast ändras av en kontoägare eller administratör.

Denna artikel omfattar:

Hur man kommer åt sin profil

1. Logga in på Zoom-webbportalen.
  2. Klicka på Profil i navigeringsmenyn.
    Du kan se följande avsnitt och redigera följande inställningar.

Avsnittet för profilinformation och profilbild

Profilbild, visningsnamn, pronomen, telefonnummer, avdelning, jobbtitel och plats visas för andra användare när de pekar på din profilbild i Zoom-skrivbordsklienten.

Avsnittet Personligt

Avsnittet Möte

Avsnittet Konto

Avsnittet Logga in

Avsnittet Övrigt