Vanliga frågor om Zoom Workplace

Allmänna frågor om Zoom Workplace

Vad är Zoom Workplace?

Zoom Workplace är en AI-driven samarbetsplattform som hjälper till att effektivisera kommunikation, öka medarbetarengagemang, optimera tiden på plats och öka produktiviteten. Den drivs dessutom av AI Companion som ingår utan extra kostnad.*

Vilka är de nya innovationerna?

Zoom Workplace-lanseringen inkluderar flera förbättringar och varumärkesanpassning. Du hittar mer information om våra nya innovationer i vårt senaste blogginlägg: Zoom Workplace är här! Teamwork i ny skepnad med din AI-drivna samarbetsplattform

Hur kan jag se de nya Zoom Workplace-uppdateringarna?

När du uppdaterar till den senaste versionen av Zoom kommer du att se den nya funktionaliteten och varumärkningen för Zoom Workplace. Se vår versionsinformation för en lista över ändrade, nya och förbättrade funktioner.

OBS! Kunder som använder Policy för automatisk uppdatering av Enterprise kan hantera när och hur deras hanterade enheter uppdateras enligt sina egna policyer och preferenser.

Frågor om Zoom Workplace-paket

Hur köper jag Zoom Workplace?

Vi gör det enkelt att köpa Zoom Workplace med paket som riktar sig till olika affärsbehov. Zoom Workplace erbjuder flera paket: Basic, Pro, Business, Business Plus, Enterprise Essentials, Enterprise, Enterprise Plus och Enterprise Premier samt några som är specifika för olika vertikaler.

Om du vill veta mer om Zoom Workplace-planer kan du kontakta en Zoom-representant. Om du hanterar själv går du till din faktureringsportal och uppgraderar därifrån. Fullständiga detaljer för de olika planerna finns på vår prissida.

Vad är skillnaden mellan de olika paketen?

Våra olika planer har utformats för att bemöta olika behov. Alla paket omfattar grundläggande kommunikationsfunktioner som Meetings, Team Chat, Calendar och Mail och produktivitetsfunktioner som Whiteboard, Notes och Clips. AI Companion ingår i berättigande betalda planer utan extra kostnad.*

Om du bara behöver kommunikations- och produktivitetslösningar som Team Chat, Meetings och Whiteboard är Zoom Workplace Basic, Pro och Business dina bästa val. Om du vill ha Phone-funktioner föreslår vi en Business Plus- eller Enterprise-plan, beroende på hur stort ditt företag är. För stora företag omfattar våra planer Enterprise Essentials, Enterprise Plus och Enterprise Premier även Zoom Rooms, Workspace Reservation, Zoom Sessions, Zoom Webinars med mera.

Fullständiga detaljer för de olika planerna finns på vår prissida.

Jag har ingen Zoom Workplace-plan. Varför bör jag byta till en?

Zoom Workplace ger dig en AI-driven allt i ett-lösning för kommunikation, samarbete, produktivitet och utrymme med alternativet att lägga till Workvivo för medarbetarengagemang. AI Companion är genomgående så att du kan maximera din dag med funktioner som mötessammanfattningar och nästa steg, ställa frågor i möten, chatta och skriva e-postmeddelanden med mera. Zoom Workplace-paket förenklar prissättning och användarhantering.

Vad hände med Zoom One-paket? Är det samma sak?

Zoom One-paket kommer att ersättas med Zoom Workplace och omfattar nya funktioner och innovationer. Paketen i sig har inte förändrats. Ditt licensnamn uppdateras automatiskt i fakturerings- och hanteringsportalen samt på din faktura. Aviseringar kommer att skickas ut innan förändringen genomförs. De nya erbjudandena påverkar inte dina tjänster. Du behöver inte göra någonting.

Varför gjorde ni er av med Zoom One och introducerade Zoom Workplace?

Vi har utvecklats snabbt under de senaste åren och har kommit långt från där vi började med möten och kommunikation. Vi har utvecklats till en AI-driven samarbetsplattform som omfattar kommunikation, produktivitet, engagemang samt lokala lösningar som drivs av AI Companion. Detta inkluderar produktivitetslösningar som Zoom Clips, Zoom Notes och nya platslösningar som Visitor Management. Detta nya utbud representerar våra tjänster och vad som inkluderas i paketen bättre.

Du hittar mer information i vårt senaste blogginlägg: Zoom Workspace är här! Teamwork i ny skepnad med din AI-drivna samarbetsplattform

Hur vet jag om jag har en Zoom Workplace-plan?

Om du är en Zoom Workplace-kund syns det både på din faktura och i webbportalen under avsnitten Fakturering eller Planhantering, Kontoprofil och Användarhantering.

Du kan hantera dina användare och se vilken plan de har eller tilldela en ny genom att gå till sidan Användare under Användarhantering. Läs mer om att hantera dina användare.

En slutanvändare kan verifiera sin licenstyp genom att kontrollera avsnittet Konto i sin Profil. Där visas komponenterna i paketet. Genom att klicka på ? bredvid Licensierad visar verktygstipsen att personen är en Zoom Workplace-användare och visar en länk till dessa vanliga frågor.

note icon

*AI Companion ingår utan extra kostnad i de betalda tjänsterna som tilldelas Zoom-konton. AI Companion kanske inte är tillgänglig för alla regioner och branschgrenar. Kontoägare och administratörer bestämmer om de vill aktivera AI Companion-funktionerna för sina konton.