Kontrollera versionsnumret för Zoom

Du kan se vilken version av Zoom-skrivbordsklienten eller mobilappen som du kör för närvarande. Uppdatera till den senaste versionen om du har en äldre version.

Hur man visar vilket versionsnummer av Zoom som är installerat för närvarande

1. Öppna och logga in på Zoom-skrivbordsklienten.
  2. Klicka på din profilbild för att visa klientalternativ.
  3. Klicka på Hjälp och välj sedan Om Zoom.
    Den version av Zoom-skrivbordsklienten som för närvarande är installerad visas.
  1. Öppna och logga in på Zoom-mobilappen.
  2. Tryck på Mer .
  3. I avsnittet Övrigt trycker du på Om
    Den version av Zoom-mobilappen som för närvarande är installerad visas.