Hantera profilbild på Zoom-webbportalen

Förutom att uppdatera din profilinformation för Zoom, till exempel visningsnamn och kontaktuppgifter, kan du även lägga till en profilbild på Zoom-webbportalen. Med en profilbild är det lätt att identifiera dig och det hjälper till vid samarbete med andra, särskilt om det är personer som du bara har träffat virtuellt.

Din profilbild visas:

Denna artikel omfattar

Krav för att hantera profilbild på Zoom-webbportalen

Hur man hanterar sin profilbild på Zoom-webbportalen

Du kan hantera din profilbild i Zoom-webbportalen. Eventuella ändringar du gör visas i alla enheter där ditt Zoom-konto är inloggat.

Lägga till din profilbild

1. Logga in på Zoom-webbportalen.
  2. Klicka på Profil i navigeringsmenyn.
  3. I avsnittet där ditt namn och andra personuppgifter visas klickar du på pennikonen i bildramen.
  4. Dra och släpp en fil eller klicka på Välj filer för att överföra en bild.
    Obs! Välj en jpg-/jpeg-, gif- eller png-bildfil med en storlek som är mindre än 2 MB.
  5. (Valfritt) Anpassa beskärningsområdet efter behov.
  6. Klicka på Spara.

Ändra din profilbild

1. Logga in på Zoom-webbportalen.
  2. Klicka på Profil i navigeringsmenyn.
  3. I avsnittet där ditt namn och andra personuppgifter visas klickar du på pennikonen i bildramen.
  4. Klicka på Ändra.
  5. Välj önskad bild och klicka sedan på Öppna.
    Obs! Välj en jpg-/jpeg-, gif- eller png-bildfil med en storlek som är mindre än 2 MB.
  6. (Valfritt) Anpassa beskärningsområdet efter behov.
  7. Klicka på Spara.

Ta bort din profilbild

1. Logga in på Zoom-webbportalen.
  2. Klicka på Profil i navigeringsmenyn.
  3. I avsnittet där ditt namn och andra personuppgifter visas klickar du på pennikonen i bildramen.
  4. Klicka på Ta bort och sedan på Ja.

Hur man felsöker om ändringar av profilbilden inte visas i möten

Om ändringarna du har gjort för din profilbild inte visas i möten kan du behöva logga ut, starta om Zoom-appen och logga in igen.

Om du behöver mer hjälp med felsökning kan du även prova fler metoder för att felsöka om din profilbild inte visas i möten.