Felsökning av problem med högtalare eller mikrofon på mobilenheten

Prova dessa felsökningssteg om ljudet inte fungerar när du har gått med i ett möte i Zoom-mobilappen för iOS eller Android.

Obs! Om du har ljudproblem när du använder skrivbordsappen kan du läsa mer om att felsöka ljudproblem i Windows och macOS.

Denna artikel omfattar:

Förutsättningar för att felsöka ljudproblem på iOS eller Android

Felsökning av högtalarproblem

Om du inte hör de andra deltagarna i ett Zoom-möte kan du följa dessa steg för att felsöka problemet.

Felsökning av mikrofonproblem

Om du upplever mikrofonproblem när du använder Zoom-mobilappen kan du följa dessa steg för att felsöka problemet: