Visa ditt konto och dina prenumerationsuppgifter

I Zoom-webbportalen hittar du dina kontouppgifter. Följ den här artikeln för att ta reda på vilken kontotyp du har, datumet då prenumerationen påbörjades, prenumerationsperiod och status på prenumerationen med mera.

Denna artikel omfattar:

Hur visar jag information om en Zoom-prenumeration?

Gör så här om du vill visa information om din aktuella prenumeration:

1. Logga in på Zoom-webbportalen.
  2. Klicka på Kontohantering till vänster i navigeringsmenyn och sedan på Fakturering.
    Obs! Detta är endast tillgängligt för kontoägare eller administratörer.
  3. Välj fliken Aktuella planer.
    På den här sidan ser du alla dina planer och namnet på varje plan.

Visa information om en gratisprenumeration

Du prenumererar på en basplan (gratis) visas. Du kan bläddra ner på sidan till uppgradera konto.

Visa information om en betalprenumeration

1. Identifiera namnet på planen. Om du till exempel har en webbinariumprenumeration är namnet på prenumerationen Zoom Webinars.
  2. Under namnet på planen visas följande:
    ANT: Antal licenser för prenumerationen.
    PRENUMERATIONSPERIOD: Visar faktureringscykeln för prenumerationen, till exempel månad eller år.
    IKRAFTTRÄDANDEDATUM FÖR TJÄNST: Datumet då prenumerationen påbörjades.
    STATUS: Visar status på prenumerationen, som Aktiv eller Utgången.
    NÄSTA FAKTURERINGSDATUM: Nästa faktureringsdatum i enlighet med prenumerationsperioden.
    NÄSTA FAKTURERINGSBELOPP: Beloppet som ska betalas på datumet för nästa faktura.

Vida information om en provprenumeration

1. Identifiera namnet på din kostnadsfria provplan.
  2. Under namnet på planen visas följande:
    ANT: Antal licenser för prenumerationen.
    PRENUMERATIONSPERIOD: Tomt.
    IKRAFTTRÄDANDEDATUM FÖR TJÄNST: Datumet då prenumerationen påbörjades.
    STATUS: Visar status på prenumerationen, som Aktiv eller Utgången.
    NÄSTA FAKTURERINGSDATUM: Datumet då prenumerationen löper ut eller upphör.
    NÄSTA FAKTURERINGSBELOPP: Tomt.

Hur vet jag om mitt Zoom-konto är ett Pro-konto?

Identifiera kontotyp i Zoom-webbportalen

1. Logga in på Zoom-webbportalen.
  2. Klicka på Kontohantering i navigeringsmenyn, och sedan på Fakturering.
  3. Välj fliken Aktuella planer.
  4. Identifiera namnet på planen med texten Zoom One Pro.

Identifiera kontotyp i klienten

1. Logga in på klienten.
  2. Klicka på din profilbild eller dina initialer längst upp till höger.
  3. Till höger om ditt namn står Licenserad.

Hur hittar jag slutdatumet för min aktuella Zoom-plan?

1. Logga in på Zoom-webbportalen.
  2. Klicka på Kontohantering i navigeringsmenyn, och sedan på Fakturering.
  3. Välj fliken Aktuella planer.
  4. Till höger om planen hittar du NÄSTA FAKTURERINGSDATUM där det står Löper ut på X om planen inte har en återkommande faktureringscykel.
    Obs! Om planen har en återkommande faktureringscykel visas inget utgångsdatum utan datumet för nästa faktureringscykel.

Vad händer när min Zoom-prenumeration löper ut?

Om prenumerationen löper ut blir ditt konto ett konto med en basplan (gratis), vilket innebär att du är begränsad till funktionerna i basplanen.

Hur vet jag om jag har en års- eller månadsprenumeration?

1. Logga in på Zoom-webbportalen.
  2. Klicka på Kontohantering i navigeringsmenyn, och sedan på Fakturering.
  3. Välj fliken Aktuella planer.
  4. Identifiera namnet på planen. Under PRENUMERATIONSPERIOD visas antingen År eller Månad.