Användare och administratörer kan ställa in en period för automatisk radering för Mina anteckningar och Klassiska anteckningar (tidigare Zoom Notes). När anteckningen har raderats baserat på policyn för automatisk radering, raderas anteckningen permanent från papperskorgen 30 dagar senare.
Den här inställningen gör att kontoägare eller admin kan aktivera eller inaktivera automatisk radering av Mina anteckningar för alla användare på kontot.
Den här inställningen gör att kontoägare eller admin kan aktivera eller inaktivera automatisk radering av Mina anteckningar för en specifik grupp användare. Ändringarna gäller endast användare i den valda gruppen.
Den här inställningen gör att enskilda användare kan aktivera eller inaktivera automatisk radering av Mina anteckningar för sitt personliga konto. Du behöver inte admin-behörighet för att ändra inställningen, såvida den inte har låsts av en admin för hela kontot eller en grupp användare.
Den här inställningen gör att kontoägare eller admin kan aktivera eller inaktivera automatisk radering av klassiska anteckningar för alla användare på kontot.
Den här inställningen gör att kontoägare eller admin kan aktivera eller inaktivera automatisk radering av Classic-anteckningar för en specifik grupp användare. Ändringarna gäller endast användare i den valda gruppen.
Den här inställningen gör att enskilda användare kan aktivera eller inaktivera V för sitt personliga konto. Du behöver inte admin-behörighet för att ändra inställningen, såvida den inte har låsts av en admin för hela kontot eller en grupp användare.